GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΡΡΟΕΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ είναι στη δικογραφία για το σκάνδαλο της Novartis...

Ποια είναι  τα πολιτικά ονόματα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για το σκάνδαλο της Novartis που θα  οδεύσει  προς τη Βουλή;  Επισή...

Ποια είναι  τα πολιτικά ονόματα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για το σκάνδαλο της Novartis που θα  οδεύσει  προς τη Βουλή; 
Επισήμως δεν έχουν γίνει γνωστά. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα είναι οι:
Γιάννης Στουρνάρας
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Αδωνις Γεωργιάδης
Ευαγγελος Βενιζελος
Ανδρέας Λυκουρέντζος
Μάριος Σαλμάς
Ανδρέας Λοβέρδος
Γιώργος Κουτρουμάνης
Παναγιώτης Πικραμμένος
Αντώνης Σαμαράς

Ανακοίνωση  Πικραμμένου
«Ουδεμία σχέση έχω με το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η υπηρεσιακή Κυβέρνηση της χρονικής περιόδου Μαίου -Ιούνιου 2012», δήλωσε ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του twitter απάντησε με δύο αναρτήσεις:
Στην πρώτη ανέφερε: «Τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί!» και στη δεύτερη: «Αν αληθεύει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πήγε να συναντήσει εν ενέργεια Δικαστικούς για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό».

Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Δεν ήταν στην αρμοδιότητά μου το ζήτημα της Novartis»
«H πολιτική του φαρμάκου και η τιμολόγησή του δεν ανήκε στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας, κατά το διάστημα της υπουργίας μου (2006-2009) και συνεπώς ουδεμία σχέση είχα ούτε και θα μπορούσα να έχω με το ζήτημα Novartis», τονίζει σε δήλωσή του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος.
«Με έκπληξη πληροφορήθηκα αναφορά του ονόματός μου στην δικογραφία για τη Novartis που απεστάλη στη Βουλή μαζί με άλλα ονόματα Πρωθυπουργών και Υπουργών της περιόδου 2006-2015», ανέφερε στη δήλωσή του ο ο κ. Αβραμόπουλος. Σημείωσε, δε, ότι «την περίοδο που ήμουν Υπουργός Υγείας, από το 2006 ως το 2009 η πολιτική του φαρμάκου και η τιμολόγησή του δεν ανήκε στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας και συνεπώς ουδεμία σχέση είχα ούτε και θα μπορούσα να έχω με αυτό το ζήτημα». Πρόσθεσε μάλιστα ότι « η αρμοδιότητα για το φάρμακο περιήλθε στο Υπουργείο Υγείας δυο χρόνια μετά την αποχώρησή μου. Απλά και ξεκάθαρα. Συνεπώς δεν υφίσταται ζήτημα» κατέληξε ο κ. Αβραμόπουλος.

1 σχόλιο

  1. ... γιατί λείπει το όνομα μου;;; εε; γιατί λείπει!

    Το Βοθροσύστημα Θυσιάζει τα "Παιδιά" Του ... ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ (όπως π.χ. Θρακη/Αιγαίο/Μακεδονία/Μνημόνια/ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα κ.α. κόλπα!)!

    Επ'ευκαιρίας πότε θα πουλούνται ελεύθερα στις Λαϊκές της γειτονιάς τα βαρβυτουρικά και τα ναρκωτικά για να μην τρέχω στο κέντρο ή στους γιούφτους και ξοδεύωμε;;; Αντε ψηφίστε τον ναρκωνόμο για τα κουτσαβάκια! Γιατί νομίζεται ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ;; Για να αλλάξω την κοινωνία;; Για του φτωχού την πρέζα ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση