GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NOVARTIS! ΞΕΣΠΑΣΕ πόλεμος Σαμαρά με Καραμανλή...

Η αποστροφή του Αντώνη Σαμαρά χτες το απόγευμα από το περιστύλιο της βουλής προαναγγέλλοντας τη σημερινή μήνυση στον Άρειο Πάγο «κατά του...

Η αποστροφή του Αντώνη Σαμαρά χτες το απόγευμα από το περιστύλιο της βουλής προαναγγέλλοντας τη σημερινή μήνυση στον Άρειο Πάγο «κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και κατά του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ, που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους, εντός και εκτός του δικαστικού σώματος. Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους», προκάλεσε αίσθηση.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος –μήνυση κατά του οποίου έχει προαναγγείλει και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης- υπήρξε επικεφαλής της ΕΥΠ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή το καλοκαίρι του 2009 ως τις εκλογές του Οκτώβρη του ίδιου έτους. Επιπλέον δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι αφενός μεν η αναφορά στην πρότερη θητεία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου επί ΝΔ, αφετέρου ο τονισμός από τον κ. Σαμαρά της μεταπήδησης του κ. Παπαγγελόπουλου στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η φράση του για «συνεργούς» και «εκτός του δικαστικού σώματος» ήταν μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και με βασικό παραλήπτη τον Κώστα Καραμανλή.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει σοβαρές εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ ανάλογα με την εξέλιξη και τα στοιχεία που θα δουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο της Novartis, στις τάξεις των βουλευτών της ΝΔ επικρατεί παγωμάρα και αμηχανία.

Προς ώρας το Μοσχάτο επιχειρεί να διαχειριστεί την υπόθεση σε κοινή γραμμή με τους Αντώνη Σαμαρά και Άδωνι Γεωργιάδη εστιάζοντας στο να περιγράφει μια «σκευωρία» με εμπνευστή και καθοδηγητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη ΝΔ από την πρώτη ανάγνωση της δικογραφίας δεν προκύπτουν συγκεκριμένα αποδεικτικά ευρήματα όπως λογαριασμοί και έγγραφα που να τεκμηριώνουν σκάνδαλο. Οι κατηγορίες επιμένουν οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη στηρίζονται σε τρεις ανώνυμες καταθέσεις το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα πάντα με πηγές της ΝΔ δεν προκύπτει από τις έρευνες του FBI η εμπλοκή των δέκα πολιτικών προσώπων (εκ των οποίων οι τέσσερις είναι πρώην υπουργοί και ένας πρώην πρωθυπουργός της ΝΔ).

Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούν τον πρόεδρο της Βουλής ότι αρνήθηκε να δώσει στους βουλευτές και στη δημοσιότητα τη δικογραφία για να κάνει επιλεκτικές διαρροές η κυβέρνηση, ενώ θέλοντας να στοιχειοθετήσει την κυβερνητική ανάμιξη στην ανακριτική διαδικασία η ΝΔ παραπέμπει σε περσινή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την ύπαρξη σκανδάλου Novartis. Μάλιστα η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη μίλησε για «παρακράτος» της κυβέρνησης και «καθεστωτικές πρακτικές» παρέμβασης στη δικαιοσύνη.

Με ενδιαφέρον μάλιστα κάποιοι κατέγραψαν και τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη σε εκδήλωση στο μέγαρο Μουσικής ότι «όταν η πολιτική ζωή του τόπου βουλιάζει στη σκανδαλολογία και στη λάσπη είναι δύσκολο να υπάρξει συναίνεση», καθώς από τη μια μεριά κινείται στο πνεύμα όλης της επιχειρηματολογίας της ΝΔ ότι το μόνο σκάνδαλο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι η καταπάτηση της αρχής της διάκρισης των εξουσιών από την κυβέρνηση, αλλά σε κάθε περίπτωση το ύφος και η σύνδεση αυτού του κλίματος με τις δυνατότητες συναίνεσης επιδέχονται ερμηνειών για τις βαθύτερες σκέψεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

2 σχόλια

  1. Ακούω ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι στην ουσία ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ να λέει συνεχώς για την νοβαρτις και ότι μιωσε το κόστος στην υγεία κλεινοντας νοσοκομεία και απολύοντας ιατρούς και νοσηλευτες και να χρεώνονται το υπέρμετρο κόστος φάρμακου οι πολίτες...μαζι με ΕΝΑ ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΗ δ.λ ένα φύλο χαρτιού Α4

    ΆΛΛΑ Καλά να πάθουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να τους κλείσουν φυλακή οι ΠΑΣΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΩΡΑ ΔΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .διότι δεν τους ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΆΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όταν έπρεπε.. όλους αυτούς τους ΚΛΕΦΤΕΣ μαζί με τους συνεργάτες τους που ειχαν από 50-60-ατομα σύμβουλους ο κάθε ένας από αυτούς ...πολλοί ήταν και είναι ακόμα πρώην Μπάτσοι , δημοσιογράφοι, Ιατροί, δικηγόροι, δικαστές ΜΜΕ, που ΓΑΜΟΥΣΑΝ όλοι μαζί το ΚΡΑΤΟΣ και την κυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ και σήμερα ..ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΚΟΡΌΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ που νομίζετε ότι δρουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΊ ΤΟΥΣ;;;σας έχουν ΔΕΜΕΝΟΥΣ χειροπόδαρα ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ...Για πήγαινε να ρωτήσεις τον πρέσβη τον ΗΠΑ
    Τζέφρι Πάιατ...ΣΑΜΑΡΆ..εσύ και όλοι οι άλλοι ηλίθιοι νομίζετε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ειχαν τα κότσια να τα βάλουν μαζί σας;;;;;..

    βγαίνει και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και λέει για συκοφαντίες!!!πιος ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!που έλεγε τους λογαριασμούς του Άκη Τσοχατζόπουλου τηλεφωνικούς αριθμούς ΠΟΥ ΔΕΝ ήξερε τίποτα για τον ΡΟΚΟ=Μαντελη για τον Τσουκάτο ΠΟΥ ΔΙΈΛΥΣΑΝ τα ασφαλιστικά ταμεία με το περιβόητο PSI και το κούρεμα ΜΟΝΟ τον Ελλήνων μικρο ομολογιούχον..και το χοντρό γουρουνο αυτό μιλά για συκοφαντίες μαζί με τον ΛΟΒΕΡΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

    πάμε όμως στην ακροδεξιά του Σαμαρά και του ΑΔΩΝΙ, ΕΠΛΕΨΑΝ άσχημα με τους Αμερικανούς ΤΟΥ FBI THN DEA και της μεγάλη κατασκοπική υπηρεσία ΤΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ και που λέγετε NSA..που λέει ΑΝΟΙΧΤΆ.. Το ζωτικό μας ερευνητικό πρόγραμμα επικεντρώνεται σε τέσσερις κρίσιμους στόχους:

    1}Αναπτύσσουμε τα μέσα για να κυριαρχούμε στο παγκόσμιο δίκτυο πληροφορικής και επικοινωνιών.

    2}Αντιμετωπίζουμε την υπερβολική επιβάρυνση των πληροφοριών στο περιβάλλον μας και μετατρέπουμε αυτήν την υπερφόρτωση στο στρατηγικό μας πλεονέκτημα.

    3}Παρέχουμε τα μέσα για πανταχού παρούσα και ασφαλή συνεργασία τόσο μέσα στην κυβέρνησή μας όσο και μέσω των αλληλεπιδράσεών της με διάφορους συνεργάτες.

    4}Δημιουργούμε τα μέσα για τη διείσδυση στους "σκληρούς" στόχους που απειλούν το έθνος μας οπουδήποτε, οποτεδήποτε ή όποιος κι αν είναι. ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΚΟΡΌΙΔΑ που νομίζετε ότι δρουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΊ ΤΟΥΣ;;;

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΘΕΣΗ "ΣΚΟΠΙΑΝΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"

    Εμείς Απορούμαι και μας Προξενούν ορισμένες "Περιέργιες" για το "Ποιόν" των Διαμεσολαβητών της Άνω "Υπόθεσης"!

    Εντύπωση προκαλεί ότι κανένα "Δημοκρατικό ΜΜΕ" ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να μας Διαφωτίσει για τους "Επίσημους" Εξουσιοδοτημένους για τα Αυτά Άτομα!

    Εμείς Τολμούμαι:

    1ον. Nimetz Matthew: Επί Εποχή προεδρίας του Jimmy Carter των ... Δημοκρατικών στης ΗΠΑ είτανε σχεδόν όλο το έτος 1980 υπεύθυνος για την Εξωτερική Ασφάλεια των ΗΠΑ στην Υπόθεση της "Ομηρίας" των Αμερικανών το 1980 στην Τεχεράνη/ΙΡΑΝ/ΠΕΡΣΙΑ!
    Εξαιτίας Του Nimetz οι Ιρανοί/Πέρσες ΔΕΝ άφησαν Ελεύθερους Τους Αμερικανούς παρά μόνο όταν είρθαν οι Ρεπουπλικανοί με τον ... Ronald Reagan το 1981! Οι Ιρανοί/Πέρσες θεωρούσαν τον Nimetz (πέρα που έχει Εβραϊκό Θρήσκευμα) Εχθρό ΤΩΝ Παλιών/Αρχαίων Πολιτισμών!!!
    Το Nimetz τον ... "Τοποθέτησε" στο "Σκοπιανικό" Ζήτημα ο ... ΟΗΕ!

    Παρακαλούμε ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ Την Επίσημη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Nimetz τον Ιουλίου/Αυγούστου το ... 2009 με τον Γ. Παπανδρέου/ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πρωτού γίνει ... Πρωθυπουργός!)! {ΜΝΗμόνια/ΜΑκεδονία=ΜΝΗΜΑ}

    Ώς Επιδόρπιον Σας Θυμίζουμε ότι Ανέκαθεν το ... Ισραήλ θέλει ΤΗΝ Θεσσαλονίκη... ΩΣ Πόλι... Των Εθνών και Πρωτεύουσα των Βαλκανίων!


    2ον. Ο "Αλλος" Διαμεσολαβητής είναι ο Βασιλάκης Αδαμάντιος! Μια γρήγορη και διαγώνια ματιά της καριέρας Του .. Μας Δίνει να καταλάβουμε γιατί μιλάμε και γιατί πρόκειται!!!


    Και Απλή Ερώτηση: Αυτές οι Δύο Φιγούρες ... "ΚΡΙΝΟΥΝ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;;;

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ";;;;

    Αλλά Σε Μια ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ;;;-!!!


    Μάνα Μου, Δώσ' μου τη στολή
    τη Χιλιοματωμένη.
    Τούτ’ η Πατρίδα κι η Φυλή
    Δεν κάθεται Δεμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση