GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ! Ο Φρουζής «ΚΑΙΕΙ» τον Χατζηνικολάου για την Novartis...

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τοποθετήθηκε για την εμπλοκή του ...

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τοποθετήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis. Κατά την τοποθέτησή του, ο εκδότης τόνισε ότι δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον πρώην αντιπρόεδρο τηςNovartis Κωνσταντίνο Φρουζή, υπογραμμίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπει τη φωτογραφία του στελέχους της φαρμακοβιομηχανίας.
Μάλιστα, έκανε λόγο για γελοίους ισχυρισμούς, οι οποίοι τον προκαταβάλλουν αρνητικά για τη βάση πάνω στην οποία έχει στηριχθεί η όλη υπόθεση.
Ο ισχυρισμός, ωστόσο, του εκδότη αποδομείται από τον ίδιο τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis αλλά και από έγγραφο το οποίο απέστειλε το FBI στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.
Μάλιστα, έκανε λόγο για γελοίους ισχυρισμούς, οι οποίοι τον προκαταβάλλουν αρνητικά για τη βάση πάνω στην οποία έχει στηριχθεί η όλη υπόθεση.
Ο ισχυρισμός, ωστόσο, του εκδότη αποδομείται από τον ίδιο τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis αλλά και από έγγραφο το οποίο απέστειλε το FBI στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.
Ας θυμηθούμε τα όσα ανέφερε ο κ. Χατζηνικολάου


Κ. Φρουζής: «Συνάντησα τον Χατζηνικολάου δύο φορές»


O πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής σε αποκλειστική συνέντευξή του στο zougla.gr αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, εκτός από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, έχει συναντήσει όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αναφορά του σε δύο συναντήσεις που είχε με τον ιδιοκτήτη του Real Group Νίκο Χατζηνικολάου. Μάλιστα, ο κος Φρουζής στη συνέντευξή του τονίζει πως στη συνάντηση με τον Ν. Χατζηνικολάου ήταν κι άλλα πρόσωπα, συνεργάτες του εκδότη.
Είναι απορίας άξιο γιατί ο εκδότης αρνήθηκε τις συναντήσεις του με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή και μάλιστα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει, ενώ είναι βέβαιο ότι αυτή η συνάντηση αργά ή γρήγορα θα επιβεβαιωνόταν, αφού η δικαστική διαδικασία είναι σε εξέλιξη!

FBI: Ο Χατζηνικολάου συναντήθηκε με τον Φρουζή 3 - 4 φορές

Αναφορά στο όνομα του κ. Χατζηνικολάου κάνει παράλληλα και το FBI με έγγραφο το οποίο απέστειλε στηνεισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.
Τα στελέχη του FBI αναφέρουν ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην εν λόγω ενημερωτική αναφορά βασίζονται σε εξέταση μαρτύρων, έγγραφα και λοιπό υλικό που αποκτήθηκε από την αμερικανική υπηρεσία, όπως και σε πληροφόρηση από τη Novartis Greece, επισημαίνοντας πως η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Στο έγγραφό του και το FBI διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέροντας πως ο εκδότης συναντήθηκε 3 - 4 φορές με τον Κωνσταντίνο Φρουζή στο γραφείο του τελευταίου.

Το έγγραφο του FBI

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο: «Ο ιδιοκτήτης της Real Media είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ένας διάσημος δημοσιογράφος με επιρροή. Ο Χατζηνικολάου συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, αντιπρόεδρο της Novartis, 3 - 4 φορές στο γραφείο του Φρουζή την περίοδο 2012-2014. Ο Χατζηνικολάου είχε εύκολη πρόσβαση στα Υπουργεία Οικονομικών, Άμυνας, Παιδείας, Υγείας και Ανάπτυξης. Ο Νίκος κανόνισε συναντήσεις ανάμεσα στα παραπάνω υπουργεία και τον Φρουζή. Σε αντάλλαγμα η Νovartis προχώρησε σε τεχνητή διόγκωση των τιμολογίων με τη Real Media. Για παράδειγμα, μία διαφήμιση για τη Real Media θα κόστιζε περίπου 2.000 ευρώ. Η Novartis για την ίδια διαφήμιση πλήρωνε 3.000 ευρώ. Η διαφήμιση ήταν νόμιμη. Ωστόσο, η τιμολόγηση ήταν αυξημένη. H Novartis πλήρωνε τα τιμολόγια απευθείας στη Real Media, έτσι ώστε η Real Media να πληρώνεται εντός τεσσάρων μηνών και όχι εννέα μηνών και με τη Real Media να μην έχει να πληρώσει προμήθεια στην εταιρεία Zenith για τη διαφήμιση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Φρουζής: Με ποιους πολιτικούς συναντήθηκα

Στη συνέντευξή του στο zougla.gr, ο κος Φρουζής αναφέρει πως συναντήθηκε με τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τότε υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη, τον τότε υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά, τον τότε υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, ενώ δεν συναντήθηκε ποτέ με τον τότε υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά Ευάγγελο Βενιζέλο, τον τότε υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο και τον πρώην υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Για τον νυν Ευρωπαίο επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο αναφέρει συγκεκριμένα ότι όταν αυτός ανέλαβε την αντιπροεδρία της εταιρείας ο Αβραμόπουλος έφυγε από το Υπουργείο Υγείας.

αποκλειστική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Φρουζή στο zougla.gr


Παραδέχθηκε πως είχε συναντήσεις με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου μετά τη συνέντευξη του Κ. Φρουζή στο zougla.gr.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε: «Ο κ. Φρουζής λέει ότι συναντήθηκε μαζί μου.Η μόνη περίπτωση αυτό να συνέβη είναι αν με επισκέφθηκε στη Realnews,στο γραφείο μου,παρουσία συναδέλφων δημοσιογράφων,ως εκπρόσωπος της Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών για ενημέρωση για τα αιτήματα τους.Προσωπική συνάντηση δεν υπήρξε ποτέ».

Βέβαια, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, ο εκδότης ανέφερε ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ τον κ. Φρουζή και τον είχε δει για πρώτη φορά σε φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε μετά την ανάδειξη του σκανδάλου της Novartis.

Στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή tweet μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.






Σημειώνεται πως ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω Twitter ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του προστατευόμενου μάρτυρα και στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ.
http://www.zougla.gr/politiki/article/sinanti8ika-me-ton-xatzinikolaou-1543028

2 σχόλια

  1. Η Υπόθεση NOVARTIS Από μια "Αλλη" Ματιά! (Συμπεμπυκνωμένα)

    Αυτή η Υπηρεσία ΔΙΩΞΕΙΣ των ΗΠΑ έχουν ΏΣ βασικό Σκοπό Το "ΟικονομικοΠολιτικό"!

    Ότι οι "Δωροδοκίες" στην ιδιαίτερα σημερινή εποχή είναι "Μοχλός" Οικονομικού Ανταγωνισμού στην Καπιταλιστική Ζούγκλα! Επίσης υπάρχουν και "Μορφές" "Δωροδοκιών" και σε κομματικό/πολιτικό επίπεδο!

    Αυτές ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ "ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ" εισήχθησαν κατά κόρων μετά τον Β'Παγκοσμίου Πολέμου από την ... ΗΠΑ! Τόσο ΤΩΝ "Οικονομικών" όσο και ΤΩΝ "Κομμάτων/Πολιτικών"! Ιδιαίτερα οι "Δωροδοκίες Κομμάτων/Πολιτικών" μεταφραζώντουσαν ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ (όπως Ελλάδα/Χιλή και σε "Τριτοκοσμικές" Χώρες!)!

    Σήμερα εκ των πραγμάτων Των Συγκοινωνούντων Δοχείων Του ΚαπιταλιστικοΙμπεριαλιστικού Κεφαλαίου (=Χρηματηστήρια) τα Υπερεθνικά Μονοπώλια "πέζουν" ο ένας στην έδρα του άλλου (κατά Τόπους Χρηματηστήρια)! Πάνω Σαυτά τα "Παιχνίδια" Σήμερα ο "Κεντρικός Διαιτητής" Είναι Το Dollar! "Περίεργο" ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΓΕΝΗΣ και ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΥΛΕΣ στα Διεθνοί Χρηματηστήρια υπολογίζωνται σε Dollars (Πετρέλαιο/Χρυσός/Μέταλλα)!
    "Πρόσφατα" π.χ. ο Οικονομικός Πόλεμος των ΗΠΑ ενάντια σε Γερμανικές Αυτοκινηβιομηχανίες με Τρομερά Προστίματα τόσο για "Δωροδοκίες" Χρημάτων όσο και για ... "Αλλοίωση" Λογισμικού για τους ρύπους καυσαερίων!

    Και το Αξιοσημείωτο Εδώ Είναι ότι Το ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ για να Χάσουν όχι μόνο την Αμερικάνικη Αγορά αλλά και Την ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!

    Τώρα Στα Δικά μας! Η Χώρα μας δεν παράγει Ούτε Κοπανιστό Αερά! Άρα ΔΕΝ είναι Παγκόσμιος Ανταγωνιστής του Dollar! Αλλά η Χώρα Μας Έχει ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ (Άλλωστε οι Ρωμαίοι δια μέσου της Ελλάδος Ελέγχαν όλη την Μεσόγειο Αφρική Ασία Μέση Ανατολή!)! Και Επειδή στα Πλαίσια Τόσο ΤΩΝ Δρόμων Των Οικονομικών Πολέμου (ως Προπαίδεια Γενικό Πολέμου) όσο και της Σταθερότητας ΤΩΝ Αυτών Δρόμων θέλουν ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ (ΗΠΑ)! Η "Πατριωτική" ΔΕΞΙΑ* στην Χώρα μας ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΛΥΦΕ σαν Σκυλάκι τα Χέρια Των Εργοδοτών Της (Αποικιοκρατών Αγγλοαμερικάνων/β.λ. Κύπρος) ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Ψέγματα Εθνισμού/Πατριωτισμού βασισμένα ΌΜΩΣ ΣΤΟΝ ... ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ και άρα Είναι Επικίνδυνα τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΨΕΓΜΑΤΑ!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ!!!

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παίζει ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ (Μόνο που δεν το ξέρει ο κύρ. Χαμμένος!!!)! Κάτω από την Νεοεποχήτικη Γκαιμπελική Συνθηματολογία "Πρώτη Φορά Αριστερά" (που ΔΕΝ Έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ένεκα και του Εθνομηδενισμού Τους) Συνεχίζουν το Λογισμικό του Γιωργάκη Π.! Μνημόνια for ever min. 2121 year!
    Και Επειδή Δεν Υπάρχει κανένας κίνδυνος Σαυτήν την Επιβολή Των ΗΠΑ στην Χώρα μας (β.λ. όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ούτε και από Την "Επαναστατική Γυμναστική" Του ΚΚΕ θέλουν να ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ τα Σκυλάκια Τους της "Πατριωτικής ΔΕΞΙΑΣ*"!!! ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ!!! (Οι Μόνοι που τα ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΕΙΤΑΝΕ ΟΙ ΗΠΑ/ΣΥΡΙΖΑ/ΜΚΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ και ΏΣ Επιβεβαίωση - ΔΙΚΗ ΜΑΣ - ΤΟ ... ΚΚΕ της Βάρκιζας!!!)!


    Φίλοι της "Πατριωτική ΔΕΞΙΑΣ" σαν τα Κουταβάκια Σας Ρίξαν Τα μέχρι χθες Αφεντικά Σας στην Λούμπα/CIA/NOVARTIS και Σας Διαπομπεύουν για να Σας Διαλύσουν Στα Μάτια Του Ελληνικού Λαού (δεν μπορεί να κάνατε μώκο από το 1945 μέχρι Σήμερα για το Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και να ... Αλλάζετε ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!)!

    Ο Κύβος ερρίφθη από Τα Αφεντικά Σας (ΗΠΑ) για τον Τσίπρα και τον Νεοεποχήτικο Εθνομηδενισμό Της Χώρας Μας! Άλλωστε και Εσείς ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!



    *Ο ΕλιτοΝαζιζοφασισμός Δεν Έχει Σχέση ΜΕ το Ελληνικό Πνεύμα Είναι Εχθρός Του Ελληνικού Εθνους και Κράτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Υπόθεση NOVARTIS Από μια "Αλλη" Ματιά! (Συμπεμπυκνωμένα)

    Αυτή η Υπηρεσία ΔΙΩΞΕΙΣ των ΗΠΑ έχουν ΏΣ βασικό Σκοπό Το "ΟικονομικοΠολιτικό"!

    Ότι οι "Δωροδοκίες" στην ιδιαίτερα σημερινή εποχή είναι "Μοχλός" Οικονομικού Ανταγωνισμού στην Καπιταλιστική Ζούγκλα! Επίσης υπάρχουν και "Μορφές" "Δωροδοκιών" και σε κομματικό/πολιτικό επίπεδο!

    Αυτές ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ "ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ" εισήχθησαν κατά κόρων μετά τον Β'Παγκοσμίου Πολέμου από την ... ΗΠΑ! Τόσο ΤΩΝ "Οικονομικών" όσο και ΤΩΝ "Κομμάτων/Πολιτικών"! Ιδιαίτερα οι "Δωροδοκίες Κομμάτων/Πολιτικών" μεταφραζώντουσαν ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ (όπως Ελλάδα/Χιλή και σε "Τριτοκοσμικές" Χώρες!)!

    Σήμερα εκ των πραγμάτων Των Συγκοινωνούντων Δοχείων Του ΚαπιταλιστικοΙμπεριαλιστικού Κεφαλαίου (=Χρηματηστήρια) τα Υπερεθνικά Μονοπώλια "πέζουν" ο ένας στην έδρα του άλλου (κατά Τόπους Χρηματηστήρια)! Πάνω Σαυτά τα "Παιχνίδια" Σήμερα ο "Κεντρικός Διαιτητής" Είναι Το Dollar! "Περίεργο" ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΓΕΝΗΣ και ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΥΛΕΣ στα Διεθνοί Χρηματηστήρια υπολογίζωνται σε Dollars (Πετρέλαιο/Χρυσός/Μέταλλα)!
    "Πρόσφατα" π.χ. ο Οικονομικός Πόλεμος των ΗΠΑ ενάντια σε Γερμανικές Αυτοκινηβιομηχανίες με Τρομερά Προστίματα τόσο για "Δωροδοκίες" Χρημάτων όσο και για ... "Αλλοίωση" Λογισμικού για τους ρύπους καυσαερίων!

    Και το Αξιοσημείωτο Εδώ Είναι ότι Το ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ για να ΜΗΝ Χάσουν όχι μόνο την Αμερικάνικη Αγορά αλλά και Την ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!

    Τώρα Στα Δικά μας! Η Χώρα μας δεν παράγει Ούτε Κοπανιστό Αερά! Άρα ΔΕΝ είναι Παγκόσμιος Ανταγωνιστής του Dollar! Αλλά η Χώρα Μας Έχει ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ (Άλλωστε οι Ρωμαίοι δια μέσου της Ελλάδος Ελέγχαν όλη την Μεσόγειο Αφρική Ασία Μέση Ανατολή!)! Και Επειδή στα Πλαίσια Τόσο ΤΩΝ Δρόμων Των Οικονομικών Πολέμου (ως Προπαίδεια Γενικό Πολέμου) όσο και της Σταθερότητας ΤΩΝ Αυτών Δρόμων θέλουν ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ (ΗΠΑ)! Η "Πατριωτική" ΔΕΞΙΑ* στην Χώρα μας ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΛΥΦΕ σαν Σκυλάκι τα Χέρια Των Εργοδοτών Της (Αποικιοκρατών Αγγλοαμερικάνων/β.λ. Κύπρος) ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Ψέγματα Εθνισμού/Πατριωτισμού βασισμένα ΌΜΩΣ ΣΤΟΝ ... ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ και άρα Είναι Επικίνδυνα τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΨΕΓΜΑΤΑ!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ!!!

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παίζει ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ (Μόνο που δεν το ξέρει ο κύρ. Χαμμένος!!!)! Κάτω από την Νεοεποχήτικη Γκαιμπελική Συνθηματολογία "Πρώτη Φορά Αριστερά" (που ΔΕΝ Έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ένεκα και του Εθνομηδενισμού Τους) Συνεχίζουν το Λογισμικό του Γιωργάκη Π.! Μνημόνια for ever min. 2121 year!
    Και Επειδή Δεν Υπάρχει κανένας κίνδυνος Σαυτήν την Επιβολή Των ΗΠΑ στην Χώρα μας (β.λ. όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ούτε και από Την "Επαναστατική Γυμναστική" Του ΚΚΕ θέλουν να ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ τα Σκυλάκια Τους της "Πατριωτικής ΔΕΞΙΑΣ*"!!! ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ!!! (Οι Μόνοι που τα ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΕΙΤΑΝΕ ΟΙ ΗΠΑ/ΣΥΡΙΖΑ/ΜΚΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ και ΏΣ Επιβεβαίωση - ΔΙΚΗ ΜΑΣ - ΤΟ ... ΚΚΕ της Βάρκιζας!!!)!


    Φίλοι της "Πατριωτική ΔΕΞΙΑΣ" σαν τα Κουταβάκια Σας Ρίξαν Τα μέχρι χθες Αφεντικά Σας στην Λούμπα/CIA/NOVARTIS και Σας Διαπομπεύουν για να Σας Διαλύσουν Στα Μάτια Του Ελληνικού Λαού (δεν μπορεί να κάνατε μώκο από το 1945 μέχρι Σήμερα για το Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και να ... Αλλάζετε ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!)!

    Ο Κύβος ερρίφθη από Τα Αφεντικά Σας (ΗΠΑ) για τον Τσίπρα και τον Νεοεποχήτικο Εθνομηδενισμό Της Χώρας Μας! Άλλωστε και Εσείς ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!



    *Ο ΕλιτοΝαζιζοφασισμός Δεν Έχει Σχέση ΜΕ το Ελληνικό Πνεύμα Είναι Εχθρός Του Ελληνικού Εθνους και Κράτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση