GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαλμάς: Στη Novartis έλεγαν ότι τους "χάλασα τη σούπα"- ΒΙΝΤΕΟ

Για την υπόθεση της Novartis μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο εμπλεκόμενος σε αυτή πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υ...


Για την υπόθεση της Novartis μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο εμπλεκόμενος σε αυτή πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, επί κυβερνήσης ΝΔ, Μάριος Σαλμάς.
Ο κ. Σαλμάς εξήγησε πως το όνομα του εμπλέκεται στην υπόθεση με βάση την κατάθεση ενός μάρτυρα που ισχυρίζεται ότι είδε στο γραφείο του πρώην αντιπροέδρου της Novartis, Κ. Φρουζή, έναν φάκελο με 120.000 ευρώ που προοριζόταν για τον ίδιο.
«Η υπόθεση Novartis συνιστά ένα διεθνές σκάνδαλο, του οποίου όμως εγώ αποτέλεσα μέρος της λύσης κι όχι της δημιουργίας του», δήλωσε ο κ. Σαλμάς και προσέθεσε: «επί της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας και κατόπιν των πρωτοβουλιών που έλαβα, ο τζίρος της Novartis μειώθηκε κατά 30% και το Δημόσιο εξοικονόμησε πολλά χρήματα».
«Δεν είναι δυνατόν μια εταιρεία να δέχεται πλήγμα από την πολιτική μου και να με αμείβει για αυτό», υπογράμμισε ο κ. Σαλμάς που συμπλήρωσε: «όταν η υπόθεση άρχισε να ερευνάται στις ΗΠΑ, προστατευόμενος μάρτυρας αποκάλυψε ότι στη Novartis υποστήριζαν ότι με αυτά που κάνει ο Σαλμάς «μας χαλάει την σούπα» και μου ζητήθηκε από το δικηγορικό γραφείο που χειριζόταν την υπόθεση να συμβάλω στην έρευνα, όπως και έπραξα».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση