GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης για Novartis: Απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια της κυβέρνησης να θέσει σε ομηρία τη ΝΔ

Για "μεθόδευση" και "απόπειρα να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη και να 'στήσει' ψευτοκατηγορίες για την υπόθεση Nova...

Για "μεθόδευση" και "απόπειρα να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη και να 'στήσει' ψευτοκατηγορίες για την υπόθεση Novartis" κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα 'Τα Νέα Σαββατοκύριακο'. Ο κ. Βορίδης χαρακτηρίζει "άσφαιρη" την Προανακριτική υποστηρίζοντας ότι "η κυβέρνηση οπισθοχώρησε ατάκτως".
Αναφορικά με την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία σημειώνει ότι είναι επιβεβλημένη η πρόταση σύστασης Εξεταστικής για τον Πάνο Καμμένο διότι, όπως λέει, "πρόκειται, μεταξύ άλλων, για σκοτεινή υπόθεση και γιατί χρησιμοποιήθηκαν πλαστά πληρεξούσια και πιστοποιητικά".
Ερωτηθείς "εάν η προανακριτική εξελιχθεί σε φιάσκο", ο κ. Βορίδης απαντά κατηγορώντας την κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, για "άτακτη υποχώρηση". "Από κει που βρήκαν το μεγάλο σκάνδαλο, δεν τολμούν ούτε κατηγορητήριο να φτιάξουν" λέει.
Επίσης, υποστηρίζει ότι "απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια της κυβέρνησης να θέσει σε ομηρία τη ΝΔ".
Τέλος, ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία, ο κ. Βορίδης απάντησε: "Δεν βγάζουν το 2018. Ευτυχώς. Να υπάρξει ξανά ελπίδα και προοπτική για τους Έλληνες".
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση