GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομισιόν: «Ουδέν σχόλιον» για Αβραμόπουλο και Novartis

Η Ευρωπαϊκή επιτροπή απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο ως προς το ζήτημα της εμπλοκής του ονόματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεσ...

Η Ευρωπαϊκή επιτροπή απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο ως προς το ζήτημα της εμπλοκής του ονόματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεση της Novartis.
«Ουδέν σχόλιο», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά στην καθιερωμένη ενημέρωση Τύπου στις Βρυξέλλες. «Ο επίτροπος Αβραμόπουλος προέβη σε δηλώσεις, στις οποίες ξεκαθαρίζει τη θέση του σχετικά με τα γεγονότα που αφορούν την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας. Η Επιτροπή δεν έχει τίποτα άλλο να προσθέσει στις δηλώσεις του επιτρόπου», είπε ακόμη ο κ. Σχοινάς.
Σε ερώτηση εάν ο πρόεδρος της Κομισιόν, είναι ενημερωμένος σχετικά με την εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει στο μέλλον αυτή η υπόθεση, ο ίδιος απάντησε ότι ο κ. Γιούνκερ «παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις υποθέσεις του συγκεκριμένου επιτρόπου και βρίσκεται σε μόνιμη επαφή με όλα τα μέλη του Κολεγίου των Επιτρόπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση