GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραγκούσης για Novartis: Καμία συγκάλυψη ενόχων, καμία πολιτική δολοφονία αθώων

Στις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, η οποία όπως λέει χαρακτηριστικά «συνιστά οικονομικό έγκλημα, έχει αντικειμενική υπόσταση,...

Στις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, η οποία όπως λέει χαρακτηριστικά «συνιστά οικονομικό έγκλημα, έχει αντικειμενική υπόσταση, αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γιάννης Ραγκούσης σημειώνοντας: «Καμιά συγκάλυψη ενόχων, καμιά πολιτική δολοφονία αθώων». Και εκφράζει την ανησυχία του «μήπως αποδειχθεί η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της λαϊκής οργής, που θα συντρίψει το κομματικό σύστημα και οδηγήσει σε μία ριζική αναδιάταξη των πολιτικών συσχετισμών όχι προς προοδευτική αλλά προς εθνολαϊκιστική κατεύθυνση».
Σχετικά με την στάση του Κινήματος Αλλαγής στην υπόθεση αναφέρει ότι ανήκει «στις πολιτικές δυνάμεις που συνδράμουν τη Δικαιοσύνη στην αποκάλυψη των σκανδάλων και της τιμωρίας των ενόχων σύμφωνα με το κράτος δικαίου, και όχι στις δυνάμεις που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο». Επικρίνει παράλληλα τη ΝΔ η οποία προσπαθεί «να συγκαλύψει, να συσκοτίσει και να συμψηφίσει τα σκάνδαλα με πολιτική συναίνεση». Επισημαίνει ότι πρέπει η διερεύνηση να φτάσει μέχρι τέλους- και να αξιοποιηθεί η συμμετοχή του FBI.
Όσο αφορά στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο Γιάννης Ραγκούσης λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι είναι «χρειαζόμαστε μια "Λοζάνη με τη FYROM", δηλαδή μια διεθνούς κύρους συνθήκη, που θα δένει τα χέρια σε όσους στο μέλλον επιχειρήσουν να παίξουν γεωπολιτικά παιχνίδια σε βάρος της ασφάλειας και της ακεραιότητας της πατρίδας μας». Και δηλώνει ότι το Κίνημα Αλλαγής «με εθνική υπευθυνότητα τηρεί την εθνική γραμμή και δεν την παραβιάζει από καιροσκοπισμό και πολιτική δειλία όπως ο κ. Μητσοτάκης».
Τέλος για το επικείμενο συνέδριο του νέου προοδευτικού φορέα δηλώνει αισιόδοξος για τη συγκρότηση ενιαίας παράταξης αυτόνομης κι ανεξάρτητης από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση