GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Άδωνι στην κυβέρνηση για την υπόθεση Novartis: Επί ΣΥΡΙΖΑ το Σύνταγμα έχει πάει περίπατο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ανακοίνωση του αντεισαγγελέα του Αρ...

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ανακοίνωση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτριου Παπαγεωργίου, εποπτεύοντος των Εισαγγελέων Εγκλημάτων Διαφθοράς, σύμφωνα με την οποία οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες στην υπόθεση χαρακτηρίστηκαν ως «μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος» στις 9 Φεβρουαρίου 2018.
Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτηση στο twitter έγραψε τα εξής: «Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα, στη χώρα μας επί ΣΥΡΙΖΑ το Σύνταγμα και η τήρηση στοιχειωδώς κανόνων Δικαίου έχουν πάει περίπατο. Εκ των υστέρων και μετά τη φασαρία παράνομα χαρακτηρίστηκαν μάρτυρες Δημοσίου Συμφέροντος για να γλιτώσουν τις μηνύσεις μας».

2 σχόλια


  1. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν χάσει την μπάλα..ΟΧΙ ΠΩΣ οι ΆΛΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΌΚΑΛΎΤΕΡΟΙ 223 ψηφίσατε το τρίτο μνημόνιο και τώρα το παίζουν παρθένες όμως εσύ γάμησες ανθρώπους ανάπηρους ανθρώπους με σύνταξη 350 ευρώ που με το ΕΚΑΣ έπαιρναν 580 ευρώ και με 10% φάρμακα\ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ+ΛΟΒΕΡΣΟΣ/ λένε ότι μείωσαν την δαπάνη αλλά την μετακύλησαν στον άρρωστο αγοραστή..δωρεάν ΦΑΡΜΑΚΑ έχουν μόνο οι μετανάστες..οι πασχάουν από χρόνιες παθήσεις π.χ διαβήτη, η καρδιακά προβλήματα στεφανιαία νόσο , πίεση, ψυχιατρικά φάρμακα πληρώνουν κανονικά ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΌΜΟ...καλύτερα να είσαι χωρίς ασφάλεια σήμερα πάρα να πληρώνεις ΕΦΚΑ διότι θα παίρνεις το κοινωνικό εισόδημα, και θα έχεις και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη....ΦΙΛΕ ΘΑ ΦΑΣ ΠΑΛΟΎΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΆ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΊΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥ ΜΝΥΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΌΞΟΥ...ΜΑΛΑΚΕΣ.. ΕΕ..ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Καμμία ελπίδα σου λέω ..

    Πως μπορείς να είσαι έστω και λίγο αισιόδοξος ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτό το γαμημένο τόπο, όταν βλέπεις γύρω σου να βασιλεύει η ουγκανιά, η ηλιθιότητα και ο σκοταδισμός.

    Άνθρωποι πού ουρλιάζουν χωρίς να ακούνε, οχυρωμένοι πίσω από τα αδιαπέραστα τοίχοι της προσωπικής τους ανεπάρκειας, βαυκαλιζόμενοι μιά πνευματικότητα τρισάθλια, λούμπεν παρακμιακού κυνοτροφείου, με σημαία το «όλοι μαζί μπορούμε», ότι πιο απολιτίκ και επικίνδυνο υπάρχει, όπως και το «αριστερά και δέξια το ίδιο είναι, πάνω από όλα η πατρίδα», ένα τσουβάλιασμα πού το λιγότερο υποκρύπτει μιά εθνικιστική ψυχοπαθητική υστερία.

    Είναι αυτοί οι τύποι πού νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι οι λόγγοι τα άγρια βουνά και οι δαντελένιες παραλίες, αλλά για τον διπλανό τους δεν τους καίγεται καρφάκι, είναι οι ίδιοι αμόρφωτοι ψευτοανθρωπιστές πού ο ουμανισμός τους εξαντλείται στο στενό πολιτικό τους σινάφι - μαντρί.

    Είναι οι ίδιοι πού όταν κόβουν τις συντάξεις, λένε εντάξει αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν είμαι συνταξιούχος Είναι αυτοί πού όταν παίρνουν το σπίτι του άλλου, λένε ας πρόσεχε να έκανε τα κουμάντα του.

    Είναι οι ίδιοι πού όταν ξεπουλιόταν ολόκληρος ο εθνικός πλούτος στους ξένους, μίλαγαν για επενδυτές, κάτι σαν το «καλώς ήρθε το δολάριο»!

    Είναι αυτοί πού πιστεύουν ότι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς θα ζωντανέψει και θα πνίξει στο αίμα τους Μογγόλους, με τη βοήθεια της Παναγίας.

    Είναι αυτοί πού κατηγορούν τις άλλες χώρες για μεγαλοϊδεατισμό, αλλά που οι ίδιοι θα ήθελαν μια Ελλάδα από την Κάτω Ιταλία μέχρι τον Ευφράτη και πάρα πέρα.

    Είναι οιόψιμοι πατριώτες των συλλαλητηρίων και μιλώ για τους διοργανωτές και τους πέριξ από αυτούς, πού αυτό πού έχουν στο κλούβιο τους το κεφάλι είναι να δημιουργήσουν ένα νέο πολιτικό φορέα πού θα μαντροποιήσει τα πρόβατα και θα μπορέσουν επιτέλους να αναδείξουν την ετερόφωτη θεοκρατική τους πολιτική αντίληψη μέσα από ένα αχταρμά ιδέων πού μπορεί να περιλαμβάνει από τον Αρη Βελουχιώτη μέχρι τον ηγούμενο της μονής Εσφιγμένου! Καμμία ελπίδα σου λέω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση