GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτρουμάνης για Novartis: Είναι πολιτικά στημένη ιστορία με όρους πρωτοφανείς

Ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, για ...


Ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, για την υπόθεση Novartis.
"Δεν έχω πάρει ακόμα τη δικογραφία στα χέρια μου. Έχω κάνει αίτηση και σήμερα μου είπε το Προεδρείο της Βουλής ότι θα μου την δώσει. Ο δικηγόρος μου που διάβασε τη δικογραφία με ενημέρωσε ότι αυτό που αναφέρεται στο όνομα μου έχει να κάνει με μία μαρτυρία στελέχους της Novartis, ο οποίος λέει ότι απευθύνθηκε στη μαμά εταιρεία και είπε ότι θέλω 500 χιλιάδες ευρώ για να δώσω σε κάποια κυβερνητικά στελέχη στην Ελλάδα, προκειμένου να προωθήσω τα συμφέροντα της εταιρείας, ποια είναι τα κυβερνητικά στελέχη, είναι ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος, και κατονομάζει δέκα στελέχη, γενικοί γραμματείς, τον Κουτρουμάνη και τον Βενιζέλο. Αυτή είναι όλη η αναφορά που γίνεται στο όνομα του. Λέει μόνο ότι τα ζήτησε. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω για τις υπόλοιπες περιπτώσεις" δήλωσε.
"Επειδή ακούγονται διάφορα, δεν με ενδιαφέρει η τελική μου δικαίωση την οποία θεωρώ αυτονόητη, το θέμα είναι τι γίνεται σήμερα. Και σήμερα διασύρομαι εγώ και άλλοι συνάδελφοι μου, σπιλωνόμαστε και στοχοποιούμαστε χωρίς κανένα στοιχείο γιατί η κυβέρνηση χειρίζεται πολύ καλά τον τομέα της λάσπης στον ανεμιστήρα, γιατί γνωρίζει ότι στις συνθήκες που επικρατούν σε αυτή χώρα, όλο και κάτι μένει" συμπλήρωσε.
"Είναι μια άθλια μεθόδευση προκειμένου να υπάρξει στοχοποίηση και ενοχοποίηση πολιτικών προσώπων, αντιπάλων, για να πάει η κυβέρνηση αυτή στις επόμενες εκλογές έχοντας ενοχοποιήσει όλο το αντίπαλο πολιτικό σύστημα" τόνισε.
"Τα στοιχεία που έχω μέχρι σήμερα δείχνουν ότι όντως είναι στημένη. Είναι πολιτικά στημένη ιστορία με όρους πρωτοφανείς" κατέληξε

1 σχόλιο

  1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ:


    Το Όνομα που Θα Έχει η Περιοχή/Επαρχία της Πρώην Γιουγκοσλαβίας θα Έχει το Όνομα στα Λατινικά (Διότι η λέξη Σλάβος είναι Ρωμαϊκής προελεύσεως!)!


    Επίσης δεν θα χρειάζεται μετάφραση και θα Είναι μια Λέξη Αμετάφραστη!!!



    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ:


    NOVARTIS = NOVA Republik Titus In Slawien (NOVA-RTIS)




    ΥΓ: Η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική Είχε Την Πλήρη Εμπιστοσύνη Μας (=Χαμμένος)!
    Συγχαρητήρια στον CEO Του Team Της ΜΚΟ «ΠΡΑΤΤΩ»!!!


    Σημ. Μπορούν να διαφωνούν οι Αλβανοί στην Χώρα NOVARTIS … Αλλά Αυτοί Είναι … Αλβανοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση