GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυγενάκης για Novartis: Ο Τσίπρας έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες

«Όλα και για όλους στο φως» δήλωσε από το Ηράκλειο ο γ.γ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με το ...

«Όλα και για όλους στο φως» δήλωσε από το Ηράκλειο ο γ.γ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με το αίτημα της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το αδίκημα της απιστίας των κ.κ. Π. Κουρουμπλή, Α. Ξάνθου και Π. Πολάκη.
Όπως επεσήμανε ο κ. Αυγενάκης, αυτό ζήτησε από την πρώτη στιγμή η Νέα Δημοκρατία, αυτό είχε πει, και γι' αυτό και ζήτησε τη διερεύνηση όλης της υπόθεσης Novartis, μέχρι τέλους, και όχι μόνο για σκοπούς εντυπωσιασμού και λάσπης, όπως επεδίωξε η κυβέρνηση.
Ο κ. Αυγενάκης βρίσκεται στο Ηράκλειο μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη, για διήμερη επίσκεψη κατά την οποία σήμερα επισκέφθηκαν το δήμο Μαλεβιζίου και τον Κρουσώνα.
Ο γενικός γραμματέας της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως «η φαιδρότητα της κυβέρνησης δεν έχει όριο. Η κυβέρνηση μάλιστα, επέλεξε να στοχοποιήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους, εξαιρώντας απροκάλυπτα τους δικούς της υπουργούς από τον έλεγχο. Παρόλο που η δικογραφία που στάλθηκε στη Βουλή περιέχει συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν την περίοδο 2015-2016 και τους υπουργούς Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη» ανέφερε καταλήγοντας: «Ο κ. Τσίπρας έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση