GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβραμόπουλος για Novartis: Τελικά πρόκειται για απόλυτη γελοιότητα

«Με ψιθύρους, ανυπόστατες φήμες και ανώνυμους προστατευόμενους μάρτυρες στήθηκαν "καταγγελίες" που είναι ανύπαρκτες και αυταπόδ...

«Με ψιθύρους, ανυπόστατες φήμες και ανώνυμους προστατευόμενους μάρτυρες στήθηκαν "καταγγελίες" που είναι ανύπαρκτες και αυταπόδεικτα ψευδείς» τόνισε σε δήλωσή του ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη δικογραφία της Novartis.
«Τελικά πρόκειται για απόλυτη γελοιότητα» σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος και προσέθεσε: «Απορώ πώς οι ανώνυμοι κουκουλοφόροι δεν είπαν ότι εκτός από τον Κώστα Καραμανλή δωροδοκήθηκα για να παρασύρω τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και τα παγκόσμια ΜΜΕ, όταν ξεκίνησε η επιδημία της γρίπης».
Αναλυτικά η δήλωση του Ευρωπαίου Επιτρόπου κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου :
«Τελικά πρόκειται για απόλυτη γελοιότητα.
Απορώ πώς οι ανώνυμοι κουκουλοφόροι δεν είπαν ότι εκτός από τον Κώστα Καραμανλή δωροδοκήθηκα για να παρασύρω τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και τα παγκόσμια ΜΜΕ, όταν ξεκίνησε η επιδημία της γρίπης.
Με ψιθύρους, ανυπόστατες φήμες και ανώνυμους προστατευόμενους μάρτυρες στήθηκαν «καταγγελίες» που είναι ανύπαρκτες και αυταπόδεικτα ψευδείς.
Ποιοι είναι άραγε οι ενορχηστρωτές που τους υπαγόρευσαν τις ψευδείς μαρτυρίες τους και τι τους υποσχέθηκαν; Και μόνο ότι οι ίδιοι παραδέχονται ότι για όλα αυτά που ισχυρίζονται δεν υπήρξαν οι ίδιοι μάρτυρες, αλλά ότι τα «άκουσαν», είναι μια ακόμα απόδειξη που επιβεβαιώνει τη σαθρότητα των λεχθέντων.
Και όμως, τέτοιες ανυπόστατες μαρτυρίες υιοθετήθηκαν ανεύθυνα και ύποπτα, σπιλώνοντας υπολήψεις, αξιοπρέπεια και ονόματα προσωπικοτήτων του δημοσίου βίου, των οποίων η δημόσια διαδρομή, απ’ όπου και αν πέρασαν, τελούσε και τελεί υπό διαφάνεια, νομιμότητα και δημόσια ευθύνη.
Τώρα που έρχεται στο φως αυτή η σκευωρία, έρχεται και η ώρα της δικαιοσύνης.»

2 σχόλια

  1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ:


    Το Όνομα που Θα Έχει η Περιοχή/Επαρχία της Πρώην Γιουγκοσλαβίας θα Έχει το Όνομα στα Λατινικά (Διότι η λέξη Σλάβος είναι Ρωμαϊκής προελεύσεως!)!


    Επίσης δεν θα χρειάζεται μετάφραση και θα Είναι μια Λέξη Αμετάφραστη!!!



    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ:


    NOVARTIS = NOVA Republik Titus In Slawien (NOVA-RTIS)




    ΥΓ: Η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική Είχε Την Πλήρη Εμπιστοσύνη Μας (=Χαμμένος)!
    Συγχαρητήρια στον CEO Του Team Της ΜΚΟ «ΠΡΑΤΤΩ»!!!


    Σημ. Μπορούν να διαφωνούν οι Αλβανοί στην Χώρα NOVARTIS … Αλλά Αυτοί Είναι … Αλβανοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διερωτάται ο κ. Αβραμόπουλος:
    "Ποιοι είναι άραγε οι ενορχηστρωτές που τους υπαγόρευσαν τις ψευδείς μαρτυρίες τους και τι τους υποσχέθηκαν; Και μόνο ότι οι ίδιοι παραδέχονται ότι για όλα αυτά που ισχυρίζονται δεν υπήρξαν οι ίδιοι μάρτυρες, αλλά ότι τα «άκουσαν», είναι μια ακόμα απόδειξη που επιβεβαιώνει τη σαθρότητα των λεχθέντων".
    Δεν δικαιούται να αμφιβάλλει.
    Γνωστή είναι η κυβερνώσα αλητοπαρέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση