GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NOVARTIS! Τι κατέθεσε για τον Λοβέρδο ο μάρτυρας...

Τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Ανδρέα Λοβέδρο αναφέρει ως εμπλεκομένους στο σκάνδαλο της Novartis ο μάρτυρας, με αρχικά Π. Χ., ο οποίος ...

Τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Ανδρέα Λοβέδρο αναφέρει ως εμπλεκομένους στο σκάνδαλο της Novartis ο μάρτυρας, με αρχικά Π. Χ., ο οποίος έδωσε ένορκη κατάθεση στις 12 Ιανουαρίου του 2018. Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα, ο κ. Λοβέρδος ως υπουργός Εργασίας ενέκρινε την αποζημίωση για τα ογκολογικά, αιματολογικά και σπανίων παθήσεων φάρμακα της Novartis.
«Ο Λοβέρδος με τον Φρουζή επικοινωνούσαν μέσω προσωπικών emails», αποκαλύπτει, εξηγώντας: «Ο Λοβέρδος προέβη σε έκδοση δελτίου τιμών για τη Novartis, σε αντίθεση με αυτά που ήθελε η Τρόικα. Ο ''ταμίας'' του Λοβέρδου είναι ο δημοσιογράφος, Νίκος Χασαπόπουλος και η δημοσιογράφος Έλενα Φυντανίδου, που είχαν φτιάξει εταιρείες promotion.
Η εταιρεία του κ. Χασαπόπουλου είναι η Prestige και στο διάστημα 2011 - 2012 φέρεται να πήρε 200.000 ευρώ, προκειμένου να προωθήσει μια θετική εικόνα για τον Φρουζή και τον Λοβέρδο.
Το καλοκαίρι του 2011 έγινε μια συνάντηση Φρουζή -Χασαπόπουλου - Λοβέρδου, πριν βγει το ΦΕΚ τιμολόγησης για δύο φάρμακα της Novartis. Λένε επίσης πως ο Φρουζής έστελνε αίτημα στον πρόεδρο της Novartis για αύξηση προϋπολογισμού προς τον Λοβέρδο συν 200.000 ευρώ.
Επίσης, ο Νίκος Μανιάς, σύμβουλος του Λοβέρδου, που έχει τη σκοτσέζικη εταιρεία Milde Ltd, στην πορεία φέρεται να ξέπλενε τα χρήματα για τη Novartis και φαίνεται να έχουν μπει 70.000 ευρώ στον λογαριασμό του για ένα μόνο φάρμακο που λέγεται AVASTIN. Επιπλέον, 100.000 ευρώ δόθηκαν σε εταιρεία παρακλάδι της Novartis, που ονομάζεται Market Access, μέσω διαφημίσεων. «Αυτοί κρατούσαν το 30% και το υπόλοιπο παραδιδόταν με σακούλες στον Λοβέρδο», σημειώνει ο μάρτυρας, αναφέροντας πως από αυτά τα χρήματα πληρώνονταν οι εμπλεκόμενοι.

1 σχόλιο

  1. Μέχρι εχθές δεν έλεγαν όλα αυτά τα μπουμπούκια ότι δεν υπάρχουν έγραφα EFI;;ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΒΕΝΤΌΠΑΙΔΑ και να πάμε και στους ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΌΛΟΙ ΠΑΝΆΘΕΜΑ ΤΟΥΣ που ούλο τυχαίος ΌΛΟ ΚΑΙ κάποιος συγγενής τους μάνες γυναίκες, παιδιά ειχαν και από δίπλα από το κρατικά λειτουργήματα τον άξιον αϊτών ανθρώπωνκαι απο καμιά δεκαριά εταιρείες .....Σαν κυνηγούν οι αμερικανικοί πάνω από οχτώ χρονια μπαγλαμάδες και ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΜΥΝΗΣΗ και στο ΕFI-DEA-NSA Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ΠΟΥ OTAN ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΆΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΉΣΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ TA ΤΣΙMENΤΑ ..40 Χρόνια διαλύσατε ανθρώπους γέροντες ,εργαζόμενους οικογένειες , παιδιά υγεία, εργασία ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΘΈΛΕΤΕ ΠΆΛΙ να ξανά κάτσετε στην καρέκλα της ΜΑΣΑΣ;;;;;ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση