GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! Διέρρευσε το όνομα της γυναίκας - μάρτυρα για τη Novartis...

Διέρρευσαν το βράδυ της Παρασκευής τα στοιχεία της γυναίκας που είναι μία εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που έχουν καταθέσει στις...

Διέρρευσαν το βράδυ της Παρασκευής τα στοιχεία της γυναίκας που είναι μία εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που έχουν καταθέσει στις ελληνικές αρχές για την υπόθεση Novartis.
Τόσο τα στοιχεία της γυναίκας όσο και η ιδιότητά της, περιλαμβάνονται στον φάκελο της πολύκροτης υπόθεσης, γεγονός που καθιστά την ίδια άμεσα αναγνωρίσιμη και ταυτόχρονα δημιουργεί μεγάλο ζήτημα όσον αφορά την προστασία της από τις Αρχές, καθώς τελεί υπό καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, το οποίο της διασφάλισε η εισαγγελέας διαφθοράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την Μ.Μ. η οποία φέρεται να είναι αυτή που αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα λαδώματα και τις πρακτικές των ανωτέρων στελεχών της εταιρείας Novartis.

Η νέα αυτή εξέλιξη αναμένεται να πολώσει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευσης, στον απόηχο και της απόφασης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να προτείνει την ερχόμενη Δευτέρα (12/02) ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, η οποία θα ερευνήσει τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας.

5 σχόλια

  1. Μανουτσομάνουλο το μωρό!

    Την Πέρασαν Όλοι σύν το FBI/CIA! Εγώ ... ΑτύΧήΥσα!

    Ασχολιώμουν με τον Ολυμπιακό (ΏΣ ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ) και με το Μέλλον της Ελλάδος!

    Αυτά Είναι τα Λάθοι Μου! Άφησα να την φάει ο Ιταλιάνος ο Φρου...τος και τα Αμερικανάκια!

    Αχ Ρέ Αλέξη τι σου .... διέφυγε (;;!!).

    Ότι Πεί το Μωρό! Ακόμη και Εμένα να καταδόση... Το Δέχομαι!!!

    Αναλαμβάνω Εγώ ΟΛΕΣ ΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΑΣ Των Καραμανλής-Αβραμόπουλου-Νευρασθενικού-Σαμαρά-Κυριακούλη και ... Γουμαρά ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ!!!

    Κύριοι Εισαγγελείς Μία βραδιά με το Μωρό στον Κορυδαλλό ή όπου θέλετε και ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΌΛΑ ΌΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ!!!!


    Αλέξη Έχασες Το Μωρό Είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! (πάρε εσύ τον Μουζάλα ή το Φίλη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανουτσομάνουλο το μωρό!

    Την Πέρασαν Όλοι σύν το FBI/CIA! Εγώ ... ΑτύΧήΥσα!

    Ασχολιώμουν με τον Ολυμπιακό (ΏΣ ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ) και με το Μέλλον της Ελλάδος!

    Αυτά Είναι τα Λάθοι Μου! Άφησα να την φάει ο Ιταλιάνος ο Φρου...τος και τα Αμερικανάκια!

    Αχ Ρέ Αλέξη τι σου .... διέφυγε (;;!!).

    Ότι Πεί το Μωρό! Ακόμη και Εμένα να καταδόση... Το Δέχομαι!!!

    Αναλαμβάνω Εγώ ΟΛΕΣ ΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΑΣ Των Καραμανλής-Αβραμόπουλου-Νευρασθενικού-Σαμαρά-Κυριακούλη και ... Γουμαρά ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ!!!

    Κύριοι Εισαγγελείς Μία βραδιά με το Μωρό στον Κορυδαλλό ή όπου θέλετε και ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΌΛΑ ΌΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ!!!!


    Αλέξη Έχασες Το Μωρό Είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! (πάρε εσύ τον Μουζάλα ή το Φίλη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Υπόθεση NOVARTIS Από μια "Αλλη" Ματιά! (Συμπεμπυκνωμένα)

    Αυτή η Υπηρεσία ΔΙΩΞΕΙΣ των ΗΠΑ έχουν ΏΣ βασικό Σκοπό Το "ΟικονομικοΠολιτικό"!

    Ότι οι "Δωροδοκίες" στην ιδιαίτερα σημερινή εποχή είναι "Μοχλός" Οικονομικού Ανταγωνισμού στην Καπιταλιστική Ζούγκλα! Επίσης υπάρχουν και "Μορφές" "Δωροδοκιών" και σε κομματικό/πολιτικό επίπεδο!

    Αυτές ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ "ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ" εισήχθησαν κατά κόρων μετά τον Β'Παγκοσμίου Πολέμου από την ... ΗΠΑ! Τόσο ΤΩΝ "Οικονομικών" όσο και ΤΩΝ "Κομμάτων/Πολιτικών"! Ιδιαίτερα οι "Δωροδοκίες Κομμάτων/Πολιτικών" μεταφραζώντουσαν ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ (όπως Ελλάδα/Χιλή και σε "Τριτοκοσμικές" Χώρες!)!

    Σήμερα εκ των πραγμάτων Των Συγκοινωνούντων Δοχείων Του ΚαπιταλιστικοΙμπεριαλιστικού Κεφαλαίου (=Χρηματηστήρια) τα Υπερεθνικά Μονοπώλια "πέζουν" ο ένας στην έδρα του άλλου (κατά Τόπους Χρηματηστήρια)! Πάνω Σαυτά τα "Παιχνίδια" Σήμερα ο "Κεντρικός Διαιτητής" Είναι Το Dollar! "Περίεργο" ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΓΕΝΗΣ και ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΥΛΕΣ στα Διεθνοί Χρηματηστήρια υπολογίζωνται σε Dollars (Πετρέλαιο/Χρυσός/Μέταλλα)!
    "Πρόσφατα" π.χ. ο Οικονομικός Πόλεμος των ΗΠΑ ενάντια σε Γερμανικές Αυτοκινηβιομηχανίες με Τρομερά Προστίματα τόσο για "Δωροδοκίες" Χρημάτων όσο και για ... "Αλλοίωση" Λογισμικού για τους ρύπους καυσαερίων!

    Και το Αξιοσημείωτο Εδώ Είναι ότι Το ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ για να ΜΗΝ Χάσουν όχι μόνο την Αμερικάνικη Αγορά αλλά και Την ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!

    Τώρα Στα Δικά μας! Η Χώρα μας δεν παράγει Ούτε Κοπανιστό Αερά! Άρα ΔΕΝ είναι Παγκόσμιος Ανταγωνιστής του Dollar! Αλλά η Χώρα Μας Έχει ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΚΛΑΣΙΚΗ/ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ (Άλλωστε οι Ρωμαίοι δια μέσου της Ελλάδος Ελέγχαν όλη την Μεσόγειο Αφρική Ασία Μέση Ανατολή!)! Και Επειδή στα Πλαίσια Τόσο ΤΩΝ Δρόμων Των Οικονομικών Πολέμων (ως Προπαίδεια Γενικού Πολέμου) όσο και της Σταθερότητας ΤΩΝ Αυτών Δρόμων θέλουν ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ (ΗΠΑ)! Η "Πατριωτική" ΔΕΞΙΑ* στην Χώρα μας ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΛΥΦΕ σαν Σκυλάκι τα Χέρια Των Εργοδοτών Της (Αποικιοκρατών Αγγλοαμερικάνων/β.λ. Κύπρος) ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Ψέγματα/Ιχνοστοιχεία Εθνισμού/Πατριωτισμού βασισμένα ΌΜΩΣ ΣΤΟΝ ... ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ και άρα Είναι Επικίνδυνα τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΨΕΓΜΑΤΑ/ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ!!!

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παίζει ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ (Μόνο που δεν το ξέρει ο κύρ. Χαμμένος!!!)! Κάτω από την Νεοεποχήτικη Γκαιμπελική Συνθηματολογία "Πρώτη Φορά Αριστερά" (που ΔΕΝ Έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ένεκα και του Εθνομηδενισμού Τους) Συνεχίζουν το Λογισμικό του Γιωργάκη Π.! Μνημόνια for ever min. 2121 year!
    Και Επειδή Δεν Υπάρχει κανένας κίνδυνος Σαυτήν την Επιβολή Των ΗΠΑ στην Χώρα μας (β.λ. όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ούτε και από Την "Επαναστατική Γυμναστική" Του ΚΚΕ θέλουν να ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ τα Σκυλάκια Τους της "Πατριωτικής ΔΕΞΙΑΣ*"!!! ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ!!! (Οι Μόνοι που τα ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΕΙΤΑΝΕ ΟΙ ΗΠΑ/ΣΥΡΙΖΑ/ΜΚΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ και ΏΣ Επιβεβαίωση - ΔΙΚΗ ΜΑΣ - ΤΟ ... ΚΚΕ της Βάρκιζας!!!)!


    Φίλοι της "Πατριωτική ΔΕΞΙΑΣ" σαν τα Κουταβάκια Σας Ρίξαν Τα μέχρι χθες Αφεντικά Σας στην Λούμπα/CIA/NOVARTIS και Σας Διαπομπεύουν για να Σας Διαλύσουν Στα Μάτια Του Ελληνικού Λαού (δεν μπορεί να κάνατε μώκο από το 1945 μέχρι Σήμερα για το Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και να ... Αλλάζετε ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!)!

    Ο Κύβος ερρίφθη από Τα Αφεντικά Σας (ΗΠΑ) για τον Τσίπρα και τον Νεοεποχήτικο Εθνομηδενισμό Της Χώρας Μας! Άλλωστε και Εσείς ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!



    *Ο ΕλιτοΝαζιζοφασισμός Δεν Έχει Σχέση ΜΕ το Ελληνικό Πνεύμα Είναι Εχθρός Του Ελληνικού Εθνους και Κράτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O κάθε ένας μας έχει και την δικοί του γνώμη ΟΜΩΣ αυτό δεν ει ναι και το σωστό γράφει
    ο 9 Φεβ 2018, 10:27:00 μ.μ..κ.τ...κ.τ.κ.τ.λ .. Η Χώρα μας δεν παράγει Ούτε Κοπανιστό Αερά! Άρα ΔΕΝ είναι Παγκόσμιος Ανταγωνιστής του Dollar!.ΣΗΜΕΡΑ η ηγεσία τον προεδρείον τον δικαστικών ενώσεων έβγαλαν έτσι για τα μάτια;;ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ;;;;;είναι όλα τα προεδρεία δεξιόστροφα !!!!!;; Οι αμερικανικοί κανουν καλά την δουλειά τους η εταιρεία είναι ΕΛΒΕΤΙΚΉ novartis με ΕΔΡΑ της ΗΠΑ διότι είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της νέας ΥΟΡΚΗΣ...και Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ δεν ΠΑΡΆΓΕΙ τίποτα λέει ο9 Φεβ 2018, 10:27:00 μ.μ....ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ διαμόρφωνε ΤΙΜΕΣ για όλη την παγκόσμια ΑΓΟΡΆ και την ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ....IAΠΩΝΙΑ--ΙΤΑΛΙΑ --ΗΠΑ--ΚΙΝΑ-ΕΥΡΩΠΗ δηλαδη δις εκατομμύρια δολάρια συνήθως αυτοί οι κολοσσοί εταιρείες κανουν συμβιβασμούς ΑΣ ΦΡΟΝΤΊΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΆ ΤΟ ΜΕΡΊΔΙΟ ΤΗΣ...

    H ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ έτσι όπως την έχουν φτιάξη οι πολίτικοι μας είναι για γέλια να ζητούν αν έβαλε η όχι μια σφραγίδα ένας εισαγγελέας ΑΝΤΊ να μας πουν για το δηλαδη που πήγαν τα 5 δις παραπάνω το έτος για φάρμακα!!!!!!

    Αν ζητήσει ένας εισαγγελέας ζήτηση ένα email από έναν δημόσιο Server Ο Server ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΉΜΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΊΖΕΤΕ τι να σου κάνει ο κάθε φουκαράς εισαγγελέας;;;;που δεν έχει και επιστιμονικες γνώσεις να ψάξουν τον ηλεκτρονικό κόσμο???

    Ακούω έναν βλάκα που λέγεται Αδωνις Γεωργιαδης και λέει ότι του την έστισαν!!!! όταν υπάρχει ένας καταπτυστος νόμος περί ανευθυνότητας υπουργών δηλαδη τους προστατεύει ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ το FBI η CIA η NSA ...μην γνωρίζοντας πως λειτουργούν οι αμερικανικές αρχές και πόσες διασταύρωσης κανουν και μετά την καταγγελία του κάθε ενός αξιόπιστου μάρτυρα....ΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΈΣΕΙσ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΔΙΆ ...


    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Uros:

    1. Εγώ δεν έχω "γνώμη" αλλά Σου λέω Το ΕΙΝΑΙ!!

    2. Στην Ελλάδα Ζείς Δεν Υπάρχει Ελπίς ... διότι β.λ. 3!

    3. Ζείς Σε μια Αποικία! Μην λές Ψέματα Στον Εαυτό Σου!

    και Σαν Bonus προς τον Uros

    4. ... Τα Ψεύτικα Τα Λόγια Τα Μεγάλα .... (Μάνα Μου Ελλάς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση