GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σβίγκου για Novartis: Πανικός διακατέχει την ηγεσία της ΝΔ, να είναι σίγουροι ότι θα λάμψει η αλήθεια

«Τα περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis είναι αστειότητες, προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών και τέτοια επιχειρήματα δείχνουν και τον...

«Τα περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis είναι αστειότητες, προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών και τέτοια επιχειρήματα δείχνουν και τον πανικό της Ν.Δ., η οποία έχει προχωρήσει σε ένα στάδιο παραπέρα, καθώς βλέπουμε προβεβλημένα στελέχη της ευθαρσώς να εκφοβίζουν τη δικαιοσύνη και να προσβάλλουν τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που έχουν ξεκινήσει τις έρευνες», επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Πρόκειται για ένα διεθνές σκάνδαλο το οποίο ξεκίνησε από την αμερικανική δικαιοσύνη και τις αμερικανικές αρχές. Δικαστικές έρευνες διεξάγονται αυτή τη στιγμή σε πάνω από 20 χώρες και βέβαια κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι υπάρχει μια τέτοιου τύπου διεθνής συνωμοσία μόνο και μόνο για να πληγεί η Ν.Δ.», είπε η Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Και συνέχισε: «Βλέπουμε τη λυσσαλέα αντίδραση όλου του παλιού πολιτικού συστήματος που είναι σαν να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ αυτή τη στιγμή θα έπρεπε όλα τα πολιτικά κόμματα να δηλώσουν την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό περιμένουν οι πολίτες, οι οποίοι έχουν χάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς. Οι πολίτες θέλουν διαφάνεια, θέλουν δικαιοσύνη και θέλουν απερίσπαστη η δικαιοσύνη να κάνει το έργο της».
Η ίδια επισήμανε, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας και έχει δικαίωμα ο κάθε ένας, που εμπλέκεται το όνομα του στη δικογραφία, να υπερασπιστεί όπως νομίζει τον εαυτό του, αλλά, ταυτόχρονα, παρατήρησε:
«Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και η Ν.Δ. και τα στελέχη της, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και όπως κάνουν και άλλα κόμματα, να απαιτούν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και να στηρίζουν έμπρακτα τη δικαιοσύνη και να μην προσπαθούν να ρίξουν σκιές και στο έργο των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, αλλά και στους μάρτυρες. Μάλιστα είδαμε και στελέχη της Ν.Δ. τις προηγούμενες ημέρες να εκστομίζουν απειλές απέναντι στους μάρτυρες. Καταλαβαίνουμε όλοι τον πανικό που διακατέχει την ηγεσία της Ν.Δ., αλλά να είναι σίγουροι ότι θα λάμψει η αλήθεια κι αυτό είναι το οποίο απαιτούν και οι πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση