GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Τσάρλι Σιν "έβαψε" τα χέρια του με αίμα; Πρώην φίλος του τον κατηγορεί για δολοφονία

Για φόνο κατηγορεί ο παίκτης του μπέιζμπολ, Λέιν Ντάικστρα, τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν. Οι δύο άνδρες ήταν καλοί φίλοι στο παρελθόν. Σε συνέ...

Για φόνο κατηγορεί ο παίκτης του μπέιζμπολ, Λέιν Ντάικστρα, τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν. Οι δύο άνδρες ήταν καλοί φίλοι στο παρελθόν.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Hollywood Reporter», ο Ντάικστρα αποκάλυψε διάφορες επιβαρυντικές πληροφορίες για τον Σιν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Σιν βοήθησε να ενορχηστρωθεί ο φόνος ενός πρώην βοηθού του.
Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου του 2012, η υπηρέτρια βρήκε νεκρό μέσα στο διαμέρισμα του, τον τότε πρόσφατα απολυμένο βοηθό του Σιν, Ρικ Καλαμάρο. Η νεκροψία – νεκροτομή είχε βρει πως ο 50χρονος είχε στο αίμα του υψηλές ποσότητες της ουσίας φαιντανύλη, ενός συνθετικού οπιοειδούς το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας.
Ο Καλαμάρο ήταν γνωστό πως έπασχε από κατάθλιψη και πως έπαιρνε φαιντανύλη για να καταπολεμήσει τον πόνο και το άγχος κι έτσι, ο ιατροδικαστής κατέληξε πως «δεδομένου του ιστορικού του και των περιστάσεων, οι συνθήκες του θανάτου του χαρακτηρίζονται ως ατύχημα».
Ωστόσο, ο Ντάικστρα υποστηρίζει τώρα ότι εκείνη την περίοδο, ο Καλαμάρο έγραφε ένα βιβλίο για τον Σιν στο οποίο αποκάλυπτε πάρα πολλές και άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του ηθοποιού. Για αυτό τον λόγο, ο Σιν αποφάσισε να τον βγάλει από τη μέση. Όταν ο Ντάικστρα ρώτησε τον Σιν: «Τι στο διάολο συνέβη στον Καλαμάρο;», τότε ο ηθοποιός απάντησε: «Εννοείς τον νεκρό Ρικ; Αυτό που συνέβη ήταν ότι ο κ...λης προσπάθησε να με εκβιάσει και ήθελε 5 εκατ. δολάρια. Έπρεπε να τον βγάλω από τη μέση. Του ετοίμασα μια καυτή δόση».
Ο δικηγόρος του Σιν αρνείται τις κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση