GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος για Novartis: Έπονται κι άλλες μηνύσεις κατά των φυσικών ή ηθικών αυτουργών της πλεκτάνης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης-ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χα...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης-ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Δεν είναι μόνο οι μηνύσεις που κατέθεσα προχθές, έπονται και επόμενες μηνύσεις κατά αυτών που ως φυσικοί αυτουργοί, ως συμμέτοχοι ή ως ηθικοί αυτουργοί έχουν συμπράξει σε αυτό το πράγμα το οποίο χαρακτηρίσαμε πλεκτάνη και είναι πλεκτάνη" τόνισε ο κ. Λοβέρδος.
"Εμείς θέλουμε να γίνει πλήρης εξέταση της υπόθεσης, ο ένας μήνας προφανώς δεν φτάνει. Θέλουμε να εξεταστούν και τα αδικήματα που θεωρούνται παραγεγραμμένα και δεν συμπεριέλαβε η πλειοψηφία στην πρότασή της και η απιστία για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος" συμπλήρωσε.
"Για να δοθεί προστασία δημοσίου συμφέροντος πρέπει ο μάρτυρας να μην έχει καμία εμπλοκή ούτε να έχει κάποιο ίδιον όφελος, πρέπει να συμβάλλει χωρίς να κερδίζει " τόνισε για τους προστατευόμενους μάρτυρες στη δικογραφία της Novartis.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση