GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης για Νovartis: Ας αποφύγουμε λάθη του τύπου "ο Τσοχατζόπουλος είναι αθώος" που έγιναν παλιά από κοινοβουλευτικές ομάδες

"Η σπουδή κάποιων να αποδώσουν τα πάντα σε σκευωρία στημένη στην Ελλάδα από την κυβέρνηση είναι λάθος και τα επιχειρήματα δεν είναι ...

"Η σπουδή κάποιων να αποδώσουν τα πάντα σε σκευωρία στημένη στην Ελλάδα από την κυβέρνηση είναι λάθος και τα επιχειρήματα δεν είναι πειστικά" δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Η σπουδή κάποιων να αποδώσουν τα πάντα σε σκευωρία στημένη στην Ελλάδα από την κυβέρνηση είναι λάθος και τα επιχειρήματα δεν είναι πειστικά. Το σκάνδαλο Novartis είναι σκάνδαλο με παγκόσμιες διαστάσεις" δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης.
"Είναι καλό για τη χώρα και το πολιτικό σύστημα να κατέβουν οι τόνοι, να εφαρμοστούν τα νόμιμα και ο καθένας να κάνει τη δουλειά του. Η Βουλή και η Δικαιοσύνη. Θα ευχόμουν για αυτό το θέμα να υπάρξει μια συμμαχία εντίμων και ακόμη και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα αντί να κραυγάζουν να συνδράμουν έτσι ώστε με τον ταχύτερο και διαφανέστερο τρόπο να λάμψει η αλήθεια" συμπλήρωσε.
"Να αποφευχθεί μια πόλωση με κομματικές σκοπιμότητες, όπου προκαταβολικά τα κόμματα και οι ηγεσίες τους ταυτίζονται προκαταβολικά με κάποια στελέχη που φέρονται μπλεγμένα. Ευκαιρία το πολιτικό σύστημα να αποφύγει το λάθος που γινόταν παλιά σύσσωμες κοινοβουλευτικές ομάδες να λένε πχ "Ο Τσοχατζόπουλος είναι αθώος" είπε ο κ. Παπαδημούλης.
Αναφορικά με το Σκοπιανό τόνισε ότι "Αυτό που έκανε χθες ο Ζάεφ είναι σημαντικό, θετικό, τολμηρό και δεν πρέπει να το υποβαθμίζουμε"
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση