GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασιλειάδης: Τέλος το παραμυθάκι στο ελληνικό πρωτάθλημα - Έρχονται νομοθετικές ρυθμίσεις

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, αναφέρθηκε στα γεγονότα που σημει...

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, αναφέρθηκε στα γεγονότα που σημειώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και σημείωσε ότι έρχονται νομοθετικές ρυθμίσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου.
"Είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα το οποίο μας απασχολεί και εμένα προσωπικά από την πρώτη μέρα που ανέλαβα... Δεν είχαμε μεγάλα περιστατικά φέτος και σε αυτό βοήθησε και μία μεγάλη αυστηροποίηση που πετύχαμε μαζί με την UEFA και την FIFA, στο πειθαρχικό δίκαιο του ποδοσφαίρου, ποινές αυστηρές που εφαρμόζονται για όλους" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλειάδης.
Αναφερόμενος στην εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "για να μπορέσεις να αλλάξεις το επίπεδο, την κατάσταση δεν πρέπει να υπάρχει μόνο η βούληση η πολιτική και οι πράξεις οι πολιτικές από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του τόπου, πρέπει και οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες να το επιθυμούν. Έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει αυτή η επιθυμία για το να φτιαχτεί ένα σοβαρό προϊόν...Το ποδόσφαιρο είναι ένα μεγάλο οικονομικό προϊόν, μη γελιόμαστε... Κάθε αγωνιστική έχουμε πόλεμο".
"Εμείς προσπαθούμε να βάλουμε τους βασικούς κανόνες με επιτυχία ή με μικρότερη επιτυχία κάθε φορά. Εμείς το επόμενο διάστημα θα πάρουμε κάποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες για το θέμα της ασφάλειας στα γήπεδα, για το θέμα της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού, για τη χορήγηση των πιστοποιητικών, για το ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα και ποιοι όχι. Θα αυστηροποιήσουμε πάρα πολύ το πλαίσιο και θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις", σημείωσε.
Στο ερώτημα ποια θα είναι αυτά τα κριτήρια ο κ. Βασιλειάδης απάντησε μεταξύ άλλων ότι "θα αντιμετωπίζονται σαν ανώνυμες εταιρείες. Αυτό το παραμυθάκι με την ελαστικότητα που υπήρχε από πλευράς Πολιτείας τόσα χρόνια πρέπει να σταματήσει. Είναι ανώνυμες εταιρείες και θα αντιμετωπιστούν ως ανώνυμες εταιρείες. Από τη στιγμή που δεν δείχνουν διάθεση και να σοβαρευτούν και να μπορέσουμε να βρούμε μία λύση και να προχωρήσουμε, θα λειτουργήσουμε στα πλαίσια που ο νόμος έπρεπε να ορίζει".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση