GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιαργκόβας: Οδεύουμε προς την έξοδο από το μνημόνιο αλλά η εποπτεία παραμένει

"Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που μας δείχνουν ότι η οικονομία έχει ανακάμψει και οδεύουμε προς την έξοδο από το μνημόνιο" τόνισε...

"Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που μας δείχνουν ότι η οικονομία έχει ανακάμψει και οδεύουμε προς την έξοδο από το μνημόνιο" τόνισε ο επικεφαλής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που μας δείχνουν ότι η οικονομία έχει ανακάμψει και οδεύουμε προς την έξοδο από το μνημόνιο. Το προεξοφλούμε ότι πραγματικά θα υπάρξει έξοδος από το τρίτο μνημόνιο" δήλωσε.
"Η κυβέρνηση επιθυμεί καθαρή έξοδο, μακάρι να υπάρξει, αλλά τα δεδομένα είναι ότι σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει εποπτεία. Δεν θα είναι της μορφής αυτής, δεν θα έρχονται κάθε τόσο οι θεσμοί, τον ρόλο των θεσμών τον παίρνουν οι αγορές" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση