GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρανάκης: Αν δεν υπήρχε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έβγαινε ο κόσμος αυτός στα συλλαλητήρια

"Δεν ήταν μια συγκέντρωση που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος μικροπολιτικά, δεν ήταν κομματική συγκέντρωση" δήλωσε ο Κωνσταντί...

"Δεν ήταν μια συγκέντρωση που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος μικροπολιτικά, δεν ήταν κομματική συγκέντρωση" δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
"Από τη στιγμή που τόσος κόσμος μαζεύτηκε, δηλώνοντας ότι δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση, την πρόταση που φέρνει και τον τρόπο που διαπραγματεύεται, ήταν μια αντικυβερνητική συγκέντρωση" είπε ο κ. Κυρανάκης.
"Η μισή κυβέρνηση σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι ΑΝΕΛ, προτείνει σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία, ο κόσμος που ήταν εκεί διαφωνεί με αυτό και αν δεν υπήρχε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έβγαινε ο κόσμος αυτός στα συλλαλητήρια" συμπλήρωσε.
"Είναι συγκινητικό ότι οι Έλληνες δεν φοβήθηκαν, αλλά πείσμωσαν και ήταν εκεί για να ακουστεί η φωνή τους. Και ακούστηκε η φωνή τους" τόνισε.
"Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση, όπως δεν την εμπιστεύεται και ο ελληνικός λαός, και δεν υπάρχουν συνθήκες για να λυθεί το ζήτημα (σ.σ. Σκοπιανό). Αν δεν υπάρχει ονομασία αποδεκτή από τους Έλληνες και αν δεν αλλάξει το Σύνταγμα αυτής της χώρας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, δεν υπάρχει λύση" υπογράμμισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση