GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Άδωνι στη συνέντευξη Παπασπύρου

Στις δηλώσεις της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή απάντησε, μέ...

Στις δηλώσεις της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή απάντησε, μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.
"Η κ. Παπασπύρου ας γνωρίζει ότι μέσα και στις δύο εκδοχές του Πορίσματος αναφέρεται η διαρκή της ενημέρωση. Επίσης η ένσταση της κατά της αθωώσεως της νοσηλεύτριας. Κλιμάκιο Ελέγχου για τις καταγγελίες των εργαζομένων ακόμη δεν έχει πάει δύο μήνες μετά" αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και επισυνάπτει τα παρακάτω έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση της μικρής Μελίνας.


"Η ΓΓΔΔ κα Παπασπύρου μας ενημέρωσε με την συνέντευξη της ότι α) έχει συγκροτήσει κλιμάκιο ελέγχου για τις καταγγελίες εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ (το οποίο δεν έχει πάει ακόμα αλλά φαντάζομαι θα πάει) και β) ότι έχει στείλει τις καταγγελίες στην κα Τουλουπάκη...αναμένουμε και εκεί..." τονίζει ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση