GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάζης: Ο Ερντογάν δεν είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη σε Αιγαίο και Κύπρο

Ο Ερντογάν δεν είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη ούτε στο Αιγαίο, ούτε στη Κύπρο, είπε ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Οικονομικής Γεωγρα...

Ο Ερντογάν δεν είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη ούτε στο Αιγαίο, ούτε στη Κύπρο, είπε ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Οικονομικής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Μάζης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, με αφορμή το σκηνικό πολέμου που στήνει με τις εμπρηστικές δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος, αλλά και το νυχτερινό επεισόδιο στα Ίμια με τον εμβολισμό σκάφου του ελληνικού λιμενικού από τουρκική ακταιωρό.
Ο ίδιος επισήμανε ότι «πρέπει και εμείς να δείξουμε μία αποφασιστικότητα, δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρώ ότι χρειάζεται επίδειξη σημαίας».
Ο κ. Μάζης τόνισε ότι «η Τουρκία, διαχρονικά, έχει ένα δόγμα. Ποτέ δεν προχωράει στο πάτημα της σκανδάλης αν δεν έχει την έγκριση των ισχυρών, κάθε φορά, συμμάχων της».
Ακούστε τη συνέντευξη του καθηγητή Γεωπολιτικής και Οικονομικής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση