GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Spoiler Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία και ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση

Οι Μαχητές πήραν την ρεβάνς με δύο στα δύο στο χθεσινό Survivor. Mε 10-8 κέρδισαν τον αγώνα με έπαθλο δύο χοτ- ντογκ για τον καθένα. Μία ...

Οι Μαχητές πήραν την ρεβάνς με δύο στα δύο στο χθεσινό Survivor. Mε 10-8 κέρδισαν τον αγώνα με έπαθλο δύο χοτ- ντογκ για τον καθένα. Μία νίκη που τους έκανε πολύ ευτυχισμένους όχι μόνο γιατί επικράτησαν αλλά και για το έπαθλο που το είχαν μεγάλη ανάγκη. Από την άλλη το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τους Διάσημους κι όχι γιατί έχασαν.
Ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα στον τελευταίο γύρο προβλημάτισε ολόκληρη την ομάδα και κανείς ακόμη δεν γνωρίζει το μέγεθος του τραυματισμού της. Στο δεύτερο αγώνα επάθλου της ημέρας, οι Μαχητές κέρδισαν ξανά και απόλαυσαν από ένα ντόνατ, που ήταν το έπαθλο του συγκεκριμένου αγώνα. Μία δύσκολη ημέρα θα ξημερώσει αφού έρχεται ο σημαντικός αγώνας ασυλίας.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, νικητές είναι οι Μαχητές. Μάλιστα, όπως λέγεται οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων, θα είναι η Ελένη Χατζίδου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.
Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για διαρροή (spoiler) που δεν βασίζεται σε συγκεκριμένη πηγή και υπάρχει η πιθανότητα να μην επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση