GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντάνος μιλά για την πρόταση γάμου που δέχθηκε μετά το Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν κέρδισε μόνο το έπαθλο του Survivorαλλά κατέκτησε και τις καρδιές του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, ...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν κέρδισε μόνο το έπαθλο του Survivorαλλά κατέκτησε και τις καρδιές του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μετά το παιχνίδι δέχθηκε πρόταση γάμου από μια θαυμάστριά του, την οποία ούτε γνώριζε.
«Πολλά περίεργα έγιναν μετά το Survivor. Μου ζήτησε να με παντρευτεί μία κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση. Θέλει σεβασμό ο χειρισμός», δήλωσε ο Ντάνος στο περιοδικό People.
«Όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι, προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του αλλού, γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα. Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Έχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει», πρόσθεσε ο νικητής του Survivor.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση