GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Υποψήφιες προς αποχώρηση Σπυροπούλου, Χατζίδου και Χαλικιά - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Διάσημοι ηττήθηκαν από τους Μαχητές με 10-8 στο αγώνισμα της ασυλίας. Η Κατερίνα Δαλάκα πήρε την πρώτη ασυλία, καθώς ήταν η καλύτερη π...

Οι Διάσημοι ηττήθηκαν από τους Μαχητές με 10-8 στο αγώνισμα της ασυλίας. Η Κατερίνα Δαλάκα πήρε την πρώτη ασυλία, καθώς ήταν η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας, ενώ νικήτρια της δεύτερης ασυλίας ήταν η Ξένια.
Στην ψηφοφορία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε 7 ψήφους έναντι 5 του Γιάννη Δρυμωνάκου και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ξένια, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενες τις Ελένη Χατζίδου και Κατερίνα Χαλικιά.
«Δεν περνάει τίποτα αρνητικό από το μυαλό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα, που έζησα όλο αυτό, ακόμα κι αν τελειώσει, παρότι θα ήθελα να συνεχίσω. Να μετρήσω λίγο τις δυνάμεις μου γιατί για μένα κάθε μέρα που περνάει είναι ένα επιπλέον συν, διότι δεν περνούσε καν από το μυαλό μου ότι θα είμαι εδώ πέρα και θα έχω διανύσει αυτές τις δύο εβδομάδες. Εννοείται ότι δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα για την ψηφοφορία γιατί έχει να κάνει καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι, που ήξερα ότι είμαι σίγουρα λίγο πιο πίσω από τους υπολοίπους», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση