GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To "Μέτωπο Νίκης" συμμετέχει στο συλλαλητήριο...

Μετά από ομόφωνη απόφαση του πολιτικού συμβουλίου του Μετώπου Νίκης, αποφασίσαμε ότι θα συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, ...

Μετά από ομόφωνη απόφαση του πολιτικού συμβουλίου του Μετώπου Νίκης, αποφασίσαμε ότι θα συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που θ πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 04.02.2018 στο Σύνταγμα.

Το Μέτωπο Νίκης θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο μαζί με τον μπλοκ των Πειρατών και των πολιτών κατά των πλειστηριασμών στα Μεσόγεια.

Για τους φίλους που επιθυμούν να συμμετέχουν μαζί μας, παρακαλούμε όπως αποστείλουν στα mail info@metoponikis.gr και info@piratesinathens.gr , προκειμένου να ενημερωθούν για τον τόπο και την ώρα της συνάντησης.

Ήρθε η ώρα να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπιστούμε την ιστορική αλήθεια απέναντι στους εγχώριους πολιτικούς νάνους και εθνικούς μειοδότες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που εκτελώντας εντολές ξεπουλούν την ιστορία της.

Οι Έλληνες έχουμε πατριωτικό καθήκον να αντισταθούμε και να ανατρέχουμε όσους διακυβεύουν την εθνική ακεραιότητα της πατρίδος μας.

Η Μακεδονία είναι ελληνική και το όνομα της δεν πωλείται.

Για αυτό τον λόγο θα παρευρισκόμαστε στο συλλαλητήριο στις 04.02.2018 και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα και καλούμε όλους τους Έλληνες να ενωθούμε με μόνο πρόταγμα την υπεράσπιση της ιστορίας μας, την Μακεδονία μας.

Ζήτω η Μακεδονία.

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση