GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έγινε η... αιτία για την αποπομπή του ηγέτη του βρετανικού κόμματος UKIP

Μια αποπομπή. Μια πρώην σύντροφος και η... Μέγκαν Μαρκλ. Αυτό είναι το σκηνικό στο οποίο εκτυλίσσεται ένα πολιτικό θρίλερ στη Βρετανία. ...

Μια αποπομπή. Μια πρώην σύντροφος και η... Μέγκαν Μαρκλ. Αυτό είναι το σκηνικό στο οποίο εκτυλίσσεται ένα πολιτικό θρίλερ στη Βρετανία.
Τα μέλη του αντιευρωπαϊκού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου ψήφισαν υπέρ της αποπομπής του ηγέτη τους Χένρι Μπόλτον, όπως δήλωσε ο μη εκλεγμένος πρόεδρος του κόμματος Πολ Όκντεν, που είναι επιφορτισμένος με την εύρυθμη οργανωτική λειτουργία του UKIP.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην ψηφοφορία που διεξήχθη, το 63% των 1.378 ψήφων ήταν υπέρ της απομάκρυνσης του Μπόλτον, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής τόσο για τις ηγετικές του ικανότητες όσο και για τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε η σύντροφός του σε βάρος της αρραβωνιαστικιάς του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.
Θύελλα αντιδράσεων συγκεκριμένα, προκλήθηκε μετά την αποκάλυψη, από τον Τύπο, των μηνυμάτων που έστειλε μέσω του κινητού της τηλεφώνου η πρώην του σύντροφος Τζο Μάρνεϊ σε έναν φίλο της. Στα επίμαχα SMS, η Μάρνεϊ έγραφε ότι ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ με τον Χάρι στις 19 Μαΐου στο Ουίνσδορ θα «κηλιδώσει τη βασιλική μας οικογένεια».
Ο ίδιος, που βρέθηκε τον Ιανουάριο στο στόχαστρο μιας ψήφου δυσπιστίας εντός του κόμματός του αρνούμενος ωστόσο να παραιτηθεί, είχε διαβεβαιώσει νωρίτερα αυτόν τον χρόνο ότι έβαλε τέλος στη σχέση του με τη Τζο Μάρνεϊ, την οποία περνά κατά 29 έτη και για χάρη της οποίας εγκατέλειψε τη σύζυγό του. Κατόπιν, ωστόσο, είδαν το φως της δημοσιότητας σε βρετανικές ταμπλόιντ φωτογραφίες όπου το ζευγάρι εμφανιζόταν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση