GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ράστι ο σκύλος... έγινε viral! Το τεριέ που έκανε ένα ταξίδι 1500 χιλιομέτρων με... ωτοστόπ- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ράστι, ένα μικρό αυστραλιανό τεριέ έκανε ένα ταξίδι συνολικά 3000 χιλιομέτρων με... ωτοστόπ, ενώ οι ιδιοκτήτες του έλειπαν σε διακοπές....

Ο Ράστι, ένα μικρό αυστραλιανό τεριέ έκανε ένα ταξίδι συνολικά 3000 χιλιομέτρων με... ωτοστόπ, ενώ οι ιδιοκτήτες του έλειπαν σε διακοπές. Τα 1500 χλμ τα διέσχισε με φορτηγό, ενώ τα 1500 χλμ για το ταξίδι της επιστροφής έγιναν αεροπορικώς!
Όταν η Λόρα κι ο Στιούαρτ Σκάνταμορ αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στις αρχές Ιανουαρίου, άφησαν τον σκύλο τους σε γείτονες, αλλά δεν υπολόγισαν ότι ο Ράστι είχε δικά του σχέδια.
Έφυγε από το σπίτι, τρύπωσε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, αλλά ευτυχώς ο ιδιοκτήτης Πολ ΜακΝτάουελ τον εντόπισε και μαζί με τη σύντροφό του αποφάσισαν να τον φιλοξενήσουν στο φορτηγό για το υπόλοιπο ταξίδι τους.
«Καθόταν, κουλουριασμένος, στη ρόδα ενός φορτηγού. Του είπα "δεν μπορείς να το αφήσεις εκεί", του είπα "δεν έχει νερό", του είπα "η θερμοκρασία θα πιάσει ταβάνι"» δήλωσε, στο 9NEWS, η σύντροφος του Πολ, η Χέδερ Ρέιντ.
Έτσι, ο Ράστι κι οι καινούργιοι του φίλοι ταξίδεψαν πάνω από 1.500 χλμ έως τη μικρή πόλη Σνόουταουν, όπου και διέμεινε για περισσότερες από 10 μέρες.
«Είναι πολύ ευχαριστημένος και πολύ ευτυχισμένος» είπε η Σίρλεϊ Τάλμποτ, μια κάτοικος της πόλης που ερωτεύτηκε τον Ράστι. Ειδικά, τα παιδάκια της Σνόουταουν τον λάτρεψαν. Προφανώς και ο Ράστι έπρεπε να επιστραφεί στους ιδιοκτήτες του, και η εταιρεία μεταφοράς κατοικίδιων Jetpets ανέλαβε την αεροπορική μεταφορά του, δωρεάν μάλιστα, στην πόλη Γκουντιουίντι.

“Ο Ράστι λατρεύει την προσοχή και μου φαίνεται πως είναι χαρούμενος να ποζάρει σε φωτογραφίες όπου κι αν πάμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επέστρεψε σπίτι” δήλωσε η ιδιοκτήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση