GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κομμωτής που μιμείται τον διάσημο Τούρκο σεφ με το αλάτι και γίνεται viral - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο-παρωδία ενός κομμωτή από την Τουρκία, που μιμείται τον Τούρκο χασάπη και σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο-παρωδία ενός κομμωτή από την Τουρκία, που μιμείται τον Τούρκο χασάπη και σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο οποίος έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο λόγω του ξεχωριστού τρόπου με τον οποίο αλατίζει το φαγητό.
Ο Νουσρέτ ή όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι «Salt Bae» (Μωρό του Αλατιού), ήταν και καλεσμένος στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Survivor, εντυπωσιάζοντας τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.
Ο κομμωτής ο οποίος τον μιμείται ονομάζεται Μεχμέτ Μπαϊρακτάρ και είναι 21 ετών. Όσοι πελάτες του δέχονται να συμμετάσχουν στα βίντεο που ετοιμάζει και ανεβάζει στα social media, μπορεί να... υποφέρουν για λίγο ωστόσο γίνονται viral.
Ο Τούρκος κουρέας τους λούζει, ρίχνοντας το σαμπουάν όπως αλατίζει το φαγητό ο γνωστός σεφ και στη συνέχεια τους χαστουκίζει όπως χτυπά το κρέας ο "Salt Bae".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση