GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Με κέρδη έκλεισαν Dow Jones και S&P 500

Με μικτά αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, με τον Nasdaq να χάνει την τελευταία ώρα της συνεδρίασης τα κέρδη που είχε και να κλε...

Με μικτά αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, με τον Nasdaq να χάνει την τελευταία ώρα της συνεδρίασης τα κέρδη που είχε και να κλείνει με απώλειες. O Dow Jones αυξήθηκε 0,7% και ο S&P 500 ενισχύθηκε 0,1%, ενώ ο Nasdaq υποχώρησε 0,1%.
Ο Dow και ο S&P 500 έκλεισαν χθες με πτώση, για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, ενώ ο Nasdaq υποχώρησε για Τρίτη συνεδρίαση μετά την ανακοίνωση των πρακτικών από την τελευταία συνεδρίαση της Fed, που έδειξαν ότι οι αξιωματούχοι της πιστεύουν περισσότερο στην ανάγκη να συνεχισθεί η αύξηση των επιτοκίων.
Οι ανησυχίες για μία ταχύτερη αύξηση των επιτοκίων περιορίσθηκαν από τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Πρόεδρος της τράπεζας του St. Louis, Τζέιμς Μπάλαρντ, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία ότι μία σειρά αυξήσεων θα έκανε περιοριστική τη νομισματική πολιτική της Fed. Η απόδοση των 10ετών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου υποχώρησε από το υψηλό επίπεδο 4ετίας που σημείωσε χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση