GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με απώλειες

Η Wall Street έχασε τα κέρδη που είχε στο τέλος της συνεδρίασης μετά την ανακοίνωση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της Fed, που...

Η Wall Street έχασε τα κέρδη που είχε στο τέλος της συνεδρίασης μετά την ανακοίνωση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της Fed, που έδειξαν ότι η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ είναι πιο πεπεισμένη για την ανάγκη να συνεχισθεί η αύξηση των επιτοκίων. Ο Dow Jones υποχώρησε 0,67% στις 24.797,78 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν απώλειες 0,55% και 0,22%, αντίστοιχα.
Η πιο αισιόδοξη εκτίμηση της Fed για τον πληθωρισμό θα εμπεδώσει πιθανότατα περαιτέρω τις προσδοκίες των επενδυτών ότι ο νέος επικεφαλής της, Τζερόμ Πάουελ, θα εισηγηθεί αύξηση των επιτοκίων τον Μάρτιο.
Μετά την ανακοίνωση των πρακτικών της Fed, οι αμερικανικές μετοχές συνέχισαν την άνοδό τους για κάποιο διάστημα, αλλά η κατάσταση αντιστράφηκε στην τελευταία ώρα της συνεδρίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση