GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανός επιχείρησε να περάσει 11 κιλά ηρωίνης από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" - ΦΩΤΟ

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης...

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 38χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς επιχειρούσε να περάσει στη χώρα 11 κιλά ηρωίνης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας προερχόμενος από την Λαχώρη του Πακιστάν, μέσω της Ντόχα.
Συγκεκριμένα, ο 38χρονος μετέφερε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 11 κιλών, σε δύο συσκευασίες, οι οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο της αποσκευής του. Κατασχέθηκαν επίσης 300 ευρώ, 84.150 ρουπίες Πακιστάν και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος, αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης, από χώρες της Ασίας προς την Ελλάδα, Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση