GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατασχέθηκαν 1.160 κιλά ακατάλληλα όστρακα - Τρεις συλλήψεις - ΦΩΤΟ

Χίλια εκατόν εξήντα κιλά (1.160 kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντόπισαν και κατέσχεσαν στε...

Χίλια εκατόν εξήντα κιλά (1.160 kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντόπισαν και κατέσχεσαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
Στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας, εντόπισαν επί της επαρχιακής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, ένα αυτοκίνητο από το οποίο μεταφορτώνονταν σε φορτηγό-ψυγείο σάκοι που περιείχαν ύποπτα όστρακα. Σε έλεγχο και ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Καβάλας, όπου μεταφέρθηκαν, καταμετρήθηκαν 58 σάκοι με όστρακα του είδους ''αχιβάδα'', υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους 1.160 κιλών, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.
Συνελήφθησαν ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ο 56χρονος οδηγός και ο 35χρονος συνοδηγός του φορτηγού-ψυγείου, ενώ κατασχέθηκαν τα όστρακα, τα οχήματα και το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ.
Δείτε φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση