GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάθειρξη 13 ετών με αναστολή στον Φλώρο για την απόπειρα δολοφονίας Αντωνόπουλου

Σε ποινή φυλάκισης 13 ετών χωρίς κανένα ελαφρυντικό, αλλά με αναστολή στην έφεση καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο επιχειρημ...

Σε ποινή φυλάκισης 13 ετών χωρίς κανένα ελαφρυντικό, αλλά με αναστολή στην έφεση καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος ως ηθικός αυτουργός στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου τον Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του. Ο καταδικασμένος και για το σκάνδαλο της Energa-Hellas Power κρίθηκε αθώος για τις υπόλοιπες πράξεις που κατηγορείτο.
Ως φυσικός αυτουργός της απόπειρας καταδικάστηκε ο Αλβανός Όλντι Ντούλτσε και για άμεση συνέργεια σε αυτήν ο συμπατριώτης του Άρμπερ Μπάκο.
Πρόκειται για τα δύο πρόσωπα που κατηγορούνται για φυσική αυτουργία στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, συνηγόρου υπεράσπισης του Άρη Φλώρου.
Τόσο ο Α. Φλώρος όσο και οι συγκατηγορούμενοι του ήταν απόντες από το δικαστήριο.
Η απόφαση
Συγκεκριμένα, οι δικαστές υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως έκριναν ότι ο Dulce Olti είναι ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία από κοινού. Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 23 ετών.
Ο Bako Arber είναι ένοχος για άμεση συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένη ληστεία με υποπολυβόλο. Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 22 ετών και τριών μηνών.
Και στους δύο το δικαστήριο δεν χορήγησε αναστολή στην έφεση ενώ μετά την έκτιση της ποινής του θα απελαθούν και απαγορεύεται να επιστρέψουν στη χώρα για 10 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση