GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίτσας σε Βαρβιτσιώτη: Το πρώτο τρίμηνο του 2018 αυξήθηκαν κατά 33% οι ροές μεταναστών- ΒΙΝΤΕΟ

Την κατάθεση νόμου για την απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών χορήγησης ασύλου, ο οποίος θα ψηφιστεί έως τα τέλη Απριλίου, προανήγ...

Την κατάθεση νόμου για την απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών χορήγησης ασύλου, ο οποίος θα ψηφιστεί έως τα τέλη Απριλίου, προανήγγειλε ο Δημήτρης Βίτσας.
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, μιλώντας στη Βουλή έκανε λόγο για ένα «επιπλέον σχέδιο εθνικής στρατηγικής με νομοθετικές παρεμβάσεις που ετοιμάζεται για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος», σχέδιο το οποίο θα παρουσιαστεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και που -όπως είπε- έχει ήδη συζητηθεί με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, γιατί «η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να γίνει συμμέτοχος».
Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και στις κατηγορίες του ότι η κυβέρνηση είναι ανεπαρκής στη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος, ο ίδιος σημείωσε πως «σε ένα πρόβλημα παγκόσμιο και συγκεκριμένο, όπως είναι για εμάς το Προσφυγικό, ποτέ δεν είσαι επαρκής ή ανεπαρκής, αλλά πρέπει να κάνεις συνεχή προσπάθεια».
«Μεγάλος αντίπαλος μας είναι οι διακινητές και σε αυτό το επίπεδο πρέπει να δώσουμε τη μάχη» πρόσθεσε το κυβερνητικό στέλεχος σημειώνοντας ότι το πρώτο τρίμηνο του 2018 υπήρξε αύξηση των ροών κατά 33%. Ο υπουργός στήριξε το έργο του προκατόχου του, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος -όπως είπε- «έκανε πολύ μεγάλη δουλειά», ενώ τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ως εθνικό.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Κανάλι της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση