GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε 24χρονη και στον... πελάτη της - ΦΩΤΟ

Μία 24χρονη και έναν 34χρονο συνέλαβαν σήμερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου σε συνεργασία με του αστυνομικούς τ...

Μία 24χρονη και έναν 34χρονο συνέλαβαν σήμερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου σε συνεργασία με του αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Προηγήθηκε έλεγχος στον 34χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών την οποία, όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί από την 24χρονη, έναντι αμοιβής.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 24χρονης με τους αστυνομικούς εκεί να εντοπίζουν 146 γραμμάρια ηρωίνης και να συλλαμβάνουν τη νεαρή γυναίκα.

Και οι δύο συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.
Οι συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο είναι καθημερινό φαινόμενο, με τις Αρχές να έχουν εντατικοποιήσει τους ελέγχους και τις έρευνες, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα όπως είναι τα ναρκωτικά.
Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση