GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες καταγγελίες για τον 30χρονο "δράκο" του Αγρινίου - Άνοιξαν τα στόματα

Νέες καταγγελίες γίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του Δημήτρη Ματζαβίνου, του 30χρονου που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασέλγεια...

Νέες καταγγελίες γίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του Δημήτρη Ματζαβίνου, του 30χρονου που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων, μετά τις καταγγελίες και καταθέσεις που έγιναν σε βάρος του από δυο μητέρες με τα παιδιά τους.
Συγκεκριμένα, με την Αστυνομία φέρεται να επικοινώνησαν τουλάχιστον τρία με τέσσερα άτομα μέχρι χθες Τετάρτη 8 Μαρτίου, που φέρεται να κατήγγειλαν παρενόχληση των παιδιών τους από τον κατηγορούμενο, όχι όμως ασέλγεια. Οι καταγγέλλοντες θα πρέπει να εμφανιστούν στον Ανακριτή του Αγρινίου, για να προχωρήσουν και επώνυμα-εγγράφως στις καταγγελίες τους αυτές.
Ο νομικός εκπρόσωπος των τριών οικογενειών που μέχρι σήμερα έχουν μιλήσει και καταθέσει, θεωρεί δεδομένο πως τα θύματα του 30χρονου είναι περισσότερα και ζητά από τις οικογένειες και τους ανηλίκους να μιλήσουν.
Θεωρείται συγκεκριμένα πως ο 30χρονος είναι ευρέως γνωστός σε παρέες μαθητών κυρίως Γυμνασίου και έχει παρενοχλήσει και άλλους, άγνωστο σε τι έκταση και σε τι βαθμό, αλλά υπάρχουν οικογένειες και παιδιά, που φοβούνται την “κοινωνική κατακραυγή” ή το “στίγμα” που νομίζουν πως θα τους ακολουθεί και προτιμούν να μην μιλήσουν.
Δυο γνωστοί δικηγόροι του Αγρινίου, έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του 30χρονου και σύμφωνα με πληροφορίες θα εστιάσουν στο γεγονός ότι οι μέχρι στιγμής μαρτυρίες είναι “γενικόλογες και αόριστες” με αρκετές ασάφειες. Και οι δυο εξετάζουν τη δικογραφία, μετά την νέα προθεσμία που δόθηκε σήμερα στον πελάτη τους και αναμένεται παρουσιάσουν τα δικά τους επιχειρήματα το Σάββατο, όταν και πρόκειται να απολογηθεί ο φερόμενος ως δράστης των αποπλανήσεων και ασελγειών.
Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις : α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση