GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Κέρκυρα: 35χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε μικρά παιδιά

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας κρατείται 35χρονος Ρομά, που με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε στο οδόστρωμα, τραυματίζοντας πέντε άτομα π...

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας κρατείται 35χρονος Ρομά, που με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε στο οδόστρωμα, τραυματίζοντας πέντε άτομα που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά.
Το γεγονός συνέβη στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα, όταν ο 35χρονος, μετά από έντονο διαπληκτισμό με μέλη της οικογενείας του, πήρε το κυνηγετικό όπλο και άρχισε να πυροβολεί στο οδόστρωμα. Τα σκάγια όμως από τους πυροβολισμούς του οδοστρώματος, κατάφεραν να εξοστρακιστούν και να τραυματίσουν ελαφρά συνολικά πέντε άτομα, ηλικίας από 11 έως 41 ετών.
Ο 35χρονος συνελήφθη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, είχε κλέψει από σπίτι που διέρρηξε τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Επιπλέον, στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία επίσης είχε κλέψει το περασμένο Σαββάτο, ενώ ήταν σταθμευμένη στην περιοχή Αλεπού Κέρκυρας.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση