GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά η μητέρα της 37χρονης Κατερίνας: "Την κόρη μου τη σκότωσαν" - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, στην υπόθεση θανάτου της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της περασμ...

Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, στην υπόθεση θανάτου της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης σε πάρκο, κάτω από τα Τείχη στη Δουκός Μποφόρ, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση, παραπέμπουν σε αυτοκτονία και όχι σε δολοφονία.
Τα ίδια ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 37χρονη, ήταν νεκρή από το βράδυ της Δευτέρας, 5 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε.
Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Από την πλευρά της, η μητέρα της Κατερίνας, από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι "κάποιος τη σκότωσε".
«Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου»
Στον ισχυρισμό της ότι η Κατερίνα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας επιμένει η κ. Σταυρούλα Γοργογιάννη.
Η κ. Γοργογιάννη μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV, αναφέροντας - μεταξύ άλλων – ότι την Κατερίνα τη σκότωσαν. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποιος τη σκότωσε σε συνεργασία με κάποιον άλλο. Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Όλοι είναι ύποπτοι», ενώ συνεχίζοντας ανέφερε: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και ο δολοφόνος είχε ισχυρά άλλοθι. Κάτι μπορεί να ήξερε για αυτόν ή μπορεί να ήταν κάποιος γνωστός της που της έκανε κάποια πρόταση την οποία και εκείνη δε δέχτηκε και μετά τη σκότωσε».
Πάντως, η μητέρα της άτυχης Κατερίνας ανέφερε ότι στο κινητό της η κοπέλα δεν είχε πραγματοποιήσει κλήσεις σε αριθμούς που η ίδια (η μητέρα) δεν γνώριζε.
Αναφορικά με την ημέρα που εξαφανίστηκε η Κατερίνα, δηλαδή το πρωινό της Δευτέρας 5 Μαρτίου, η κ. Γοργογιάννη δήλωσε ότι όταν έφυγε από το σπίτι η Κατερίνα, η ίδια κοιμόταν, τονίζοντας ότι η Κατερίνα έφευγε μόνο με τα κλειδιά της (όπως συνέβη εκείνο το πρωί), μόνο όταν ήθελε να πάει κάπου κοντά.
Σχετικά με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η τραγική μητέρα ανέφερε ότι: «(Η εξέταση) πρέπει να γίνει με άνεση. Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου».
Δείτε το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

Πηγές: ekriti.gr, neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση