GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού - Παραμένει το -3

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία του -3 του αγώνα με την ΑΕΚ από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη. ...

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία του -3 του αγώνα με την ΑΕΚ από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη.
Ο κ.Σκουτέρης απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών να διατηρείται για τους «ερυθρόλευκους».
Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας είχε επιβάλει στον Ολυμπιακό ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 90.000 ευρώ για όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την «Ένωση».

1 σχόλιο

  1. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ (Αυτοί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!!!)

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ) ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑΡΧΙΚΟΥ ΜΠΕΡΝΤΕ!!!

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!!

    ΖΗΤΩ Ο ... ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ!!!!


    (Συγνώμη Φίλοι της ΑΕΚ αλλά ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΣΟΥΠΑ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ="ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"=ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση