GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινέζος επιχειρηματίας έδωσε 3 εκ. ευρώ για να βγει ραντεβού με τη Μέγκαν Φοξ

Τα εκατομμύρια του πίσω διεκδικεί δικαστικά Κινέζος επιχειρηματίας από γραφείο συνοδών, το οποίο δεν τήρησε την υπόσχεση του ότι θα του ε...

Τα εκατομμύρια του πίσω διεκδικεί δικαστικά Κινέζος επιχειρηματίας από γραφείο συνοδών, το οποίο δεν τήρησε την υπόσχεση του ότι θα του εξασφάλιζε νύχτες σεξ με διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς.
Ο Γιου Μάρτιν Χσου ισχυρίζεται ότι κατέβαλε το αστρονομικό ποσό των 3.000.000 ευρώ στο γραφείο συνοδών με έδρα το Σύδνεϋ, για να απολαύσει σεξουαλικές υπηρεσίες από γνωστές ηθοποιούς μια εκ των οποίων η Μέγκαν Φοξ, και η Yang Ying και καθώς επίσης και το μοντέλο της Victoria’s Secret η Candice Swanepoel, κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ.
Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι η εταιρία είχε δεσμευτεί ότι θα του κανόνιζε συνάντηση μαζί τους σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, αν κατέβαλλε το συγκεκριμένο ποσό, συν τα έξοδα διαμονής και μεταφοράς των κοριτσιών, όμως σε όλες τις περιπτώσεις τα κορίτσια τον έστησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση