GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακίστηκαν οι 4 άνδρες που κατηγορούνται ότι βίαζαν την 16χρονη στην Πιερία

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Κατερίνης οι τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για σε...

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Κατερίνης οι τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού στην Πιερία. Μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον ανακριτή είναι ο πατέρας της ανήλικης.
Άπαντες, απολογούμενοι, ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις εις βάρος τους αποδιδόμενες κατηγορίες, δηλώνοντας αθώοι. Οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή τους.
Όπως έγινε γνωστό, το κατηγορητήριο τους "χρεώνει", κατά περίπτωση, τις πράξεις του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης ανηλίκου, καθώς επίσης της σωματεμπορίας.
Το 16χρονο σήμερα θύμα φέρεται ότι υφίστατο ασελγείς πράξεις, από την ηλικία των 6 ετών και για μία 6ετία (2008-2014). Ερευνάται, δε, το ενδεχόμενο οι συγκεκριμένες πράξεις να συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.
Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη (σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων) του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών), όλοι ελληνικής καταγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση