GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες στις έρευνες για την ακροδεξιά οργάνωση "Combat 18"

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι τέσσερις συλληφθέντες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής για...

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι τέσσερις συλληφθέντες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης Combat 18 Ελλάδος που φέρεται να ευθύνεται για σειρά επιθέσεων σε χώρους αντιεξουσιαστών και μεταναστών.
Στους τέσσερις είχαν απαγγελθεί κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα που δεν αφορούσαν συμμετοχή τους στην ακροδεξιά οργάνωση . Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες , από την ανακρίτρια και αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με αυτή.
Εξερχόμενοι του ανακριτικού γραφείου αποδοκιμάστηκαν από αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για άλλη υπόθεση και φυγαδεύτηκαν από αστυνομικούς.
Ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας θα απολογηθούν αύριο οι υπόλοιποι 7 συλληφθέντες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν και ένταξή τους στην οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση