GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ στο Ακραίφνιο Βοιωτίας μετά την ξαφνική ασθένεια 45 μαθητών - Μαρτυρία κατοίκου: "Πέφτουν σαν τα κοτόπουλα"

Κάτοικος του Ακραίφνιου Βοιωτίας, μιλώντας στην εκπομπή του Ε «Τατιάνα Live» αναφερόμενος στο περιστατικό με την ξαφνική αρρώστια 45 μαθη...

Κάτοικος του Ακραίφνιου Βοιωτίας, μιλώντας στην εκπομπή του Ε «Τατιάνα Live» αναφερόμενος στο περιστατικό με την ξαφνική αρρώστια 45 μαθητών εξήγησε ότι εδώ και ένα μήνα αρρωσταίνουν. Μάλιστα τόνισε ότι έχουν βήχα, υψηλό πυρετό και εμετούς.
«Χθες δεν παρελάσαν (τα παιδιά). Βήχας, πυρετός υψηλός και εμετοί είναι τα συμπτώματα. Παντού τα ίδια, σε όλο το χωριό. Εγώ που πήγα στον γιατρό, μου είπε ότι είναι ίωση, άλλοι παίρνουν και αντιβίωση γιατί τους γυρίζει πνευμονία. Στο χωριό μας τα συμπτώματα είναι αρκετό καιρό, μπορεί και μήνα. Αλλά τώρα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα. Δεν ξέρω γιατί…» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας, το χωριό τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού καθώς 45 από τους 60 μαθητές του σχολείου της περιοχής αρρώστησαν ξαφνικά. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ στο χωριό βρέθηκαν συνεργεία της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων για να πάρουν δείγματα νερού και να τα στείλουν για ανάλυση, έτσι ώστε να δουν εάν η αρρώστια των μαθητών οφείλεται σε αυτό. Τα δείγματα θα σταλούν στο Χημείο Λιβαδειάς.
ΠΗΓΗ: Tatiana Live

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση