GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρκελώνη: Κρατούσε επί 5 ώρες όμηρο τη σύζυγο του προξένου του Μαλί - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε ολόκληρες ώρες κράτησε η ομηρεία της συζύγου του προξένου του Μαλί στη Βαρκελώνη, από έναν 40χρονο μετανάστη ο οποίος αντιμετώπιζ...


Πέντε ολόκληρες ώρες κράτησε η ομηρεία της συζύγου του προξένου του Μαλί στη Βαρκελώνη, από έναν 40χρονο μετανάστη ο οποίος αντιμετώπιζε ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να επιστρέψει στο Μαλί.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στο προξενείο, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από τον πρόξενο, Χοσέ Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος τούς ενημέρωσε ότι η σύζυγός του κρατήθηκε όμηρος στις 3 το μεσημέρι (τοπική ώρα).




Σύμφωνα με την καταλανική αστυνομία, ο δράστης, με καταγωγή από το Μαλί, συνελήφθη, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Η περιοχή γύρω από το προξενείο είχε από νωρίς αποκλειστεί από επίλεκτες δυνάμεις της αστυνομίας που διαπραγματευόταν με τον δράστη. Η ομηρεία έληξε όταν ο 40χρονος άνοιξε την πόρτα του προξενείου. Τότε, οι αστυνομικοί έριξαν στο εσωτερικό ένα καπνογόνο και τον συνέλαβαν. Ο 40χρονος δεν έφερε πάνω του όπλο.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στην El Pais, ότι το αίτημα του απαγωγέα να παραλάβει τα απαιτούμενα έγγραφα για την επιστροφή του στο Μαλί ικανοποιήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση