GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

6,3 εκατομμύρια ευρώ μοιράζει απόψε το δωδέκατο τζακ ποτ του Λαϊκού Λαχείου

Δώδεκα τζακ ποτ σε ισάριθμες κληρώσεις από την αρχή του έτους έχει σημειώσει το Λαϊκό Λαχείο, που συνεχίζει την «ξέφρενη» πορεία του μέσα...

Δώδεκα τζακ ποτ σε ισάριθμες κληρώσεις από την αρχή του έτους έχει σημειώσει το Λαϊκό Λαχείο, που συνεχίζει την «ξέφρενη» πορεία του μέσα στο 2018, χωρίς να έχει αναδείξει νικητή του Μεγάλου Λαχνού.
Στη σημερινή κλήρωση (27 Μαρτίου 2018) διανέμονται κέρδη ρεκόρ 6.300.000 ευρώ. Όλοι οι παίκτες με τον ίδιο λαχνό διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του πρώτου λαχνού που αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ, καθώς και το εγγυημένο έπαθλο των 100.000 ευρώ, που θα κληρωθεί σίγουρα σε κάποιον νικητή.
Η «ισχύς εν τη ενώσει» για δύο φίλους από τη Θεσσαλονίκη
Το Λαϊκό Λαχείο έχει πολλές κατηγορίες κερδών, για αυτό παρά τα δώδεκα συνεχόμενα τζακ ποτ, έχει μοιράσει περισσότερα από 13.350.000 ευρώ από την αρχή του χρόνου.
Ανάμεσα στους νικητές ήταν και δύο τυχεροί φίλοι από τη Θεσσαλονίκη, που έπαιξαν συνεταιρικά μια πεντάδα και κέρδισαν 300.000 ευρώ. Αγόρασαν τον τυχερό λαχνό ενώ έπιναν καφέ, στη διάρκεια ενός διαλείμματος που έκαναν ανάμεσα σε επαγγελματικά ραντεβού. Ο ένας από τους δύο φίλους αγοράζει επί 30 χρόνια ένα συγκεκριμένο νούμερο στο Λαϊκό Λαχείο, ενώ ο άλλος δεν συνηθίζει να παίρνει λαχείο. Η απόφαση να δοκιμάσουν από κοινού την τύχη τους, τους χάρισε 300.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση