GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 64 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο της Ρωσίας

Τους 64 έφθασε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα εμπορικό κέντρο της ρωσικής πόλης Κεμέροβο, όπως ανακοίνωσε πριν ...

Τους 64 έφθασε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα εμπορικό κέντρο της ρωσικής πόλης Κεμέροβο, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πουτσκόφ.
Τα περισσότερα θύματα είναι παιδιά.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε έναν από τους υψηλότερους ορόφους του εμπορικού κέντρου Zimnyaya Vishnya και πολλά από τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους βρίσκονταν σε κινηματογραφική αίθουσα.
Το εμπορικό κέντρο, το οποίο άνοιξε το 2013, διαθέτει κινηματογραφικές αίθουσες, εστιατόρια, μια σάουνα, μια αίθουσα μπόουλινγκ και έναν μικρό ζωολογικό κήπο.
Η πυρκαγιά φέρεται να ξέσπασε περίπου στις 17:00 τοπική ώρα χθες Κυριακή σε ένα τμήμα του κτιρίου όπου βρίσκονται οι αίθουσες ψυχαγωγίας, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση