GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ο Λυκουρέζος (7 μήνες μετά τo θάνατο της Λάσκαρη) με την Καλογρίδη...

Το περασμένο Σάββατο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη πραγματοποίησαν κοινή βραδινή έξοδο στο Baraonda και στη συ...

Το περασμένο Σάββατο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη πραγματοποίησαν κοινή βραδινή έξοδο στο Baraonda και στη συνέχεια στα μπουζούκια, εκεί που πραγουδα η Πάολα. Ματιές, αγκαλιές και φιλιά αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού You που δημοσιεύει και αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό και παραπέμπει σε σχέσεις  ζευγαριού.
Οι κοινές φωτογραφίες τους κυκλοφορούν σήμερα σε περιοδικά κι εφημερίδες και δείχνουν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη σε νυχτερινή έξοδο στον Γιάννη Πάριο, το περασμένο Σάββατο.
Μάλιστα η ηθοποιός φαίνεται να είναι ιδιαίτερα περιποιητική. Το βράδυ της Παρασκευής οι δυο τους πάλι με κοινή παρέα, στον Γιώργο Μαζωνάκη.
Το θέμα παρουσιάστηκε και σχολιάστηκε στην εκπομπή Happy Day: «Εμάς στις 12 το βράδυ κλείνει το μάτι και δεν αντέχουμε…», παρατήρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Δηλαδή στα 84 του πάει σε δύο μπουζούκια;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος από το πάνελ.
«Η αλήθεια είναι ότι 7 μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, είναι κάπως, είναι βαρύ…», είπε σε πιο σοβαρό τόνο η Φλορίντα Πετρουτσέλι.
Την είδηση σχολίασαν και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά να αναφέρει πως γνώριζε εδώ και καιρό την πληροφορία αλλά δεν ήξερε ακριβώς ποια είναι η μεταξύ τους σχέση.
«Είναι μια πληροφορία την οποία γνώριζα, αλλά δεν ήξερα σε τι βαθμό. Για τον ίδιο, αν δεν έβγαινε προς τα έξω θα ήταν καλύτερα, αλλά αφού βγήκε δεν μπορεί να κάνει και κάτι», αρκέστηκε να σχολιάσει η Φαίη Σκορδά. Ο Άρης Καβατζίκης, όμως, είπε αρκετά περισσότερα:
«Επειδή γνωρίζω την ηλικία του, τού βγάζω το καπέλο για την αντοχή του στο ξενύχτι. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι η Νατάσα φέρνει στο look της Ζωής Λάσκαρη. Και με τις παρέες μας, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, θα σχολιάσουμε αυτό. Το look της Νατάσας Καλογρίδη παραπέμπει στο look της Ζωής Λάσκαρη και πολλές φορές μπορεί να σκεφτόμαστε περίεργα…
Ο κ. Λυκουρέζος δήλωσε πριν μία εβδομάδα ότι… δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ζούσα χωρίς τη Ζωή».
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να είναι απλά δυο φίλοι, η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε: «Εγώ αυτά δεν τα μπορώ… «Είμαστε φίλοι, έχουμε μια τρυφερή φιλία». Καλύτερα να μη μιλάς»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση