GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκυος απολύθηκε στον 7ο μήνα της: «Με έλεγε χαζή και ηλίθια. Αποκαλούσε τον άνδρα μου φερόμενο πατέρα του παιδιού»

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία της κ. Αριστέας Μιχαλακάκου η οποία απολύθηκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μιλώντας στην κάμερα του ...

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία της κ. Αριστέας Μιχαλακάκου η οποία απολύθηκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μιλώντας στην κάμερα του Star κατήγγειλε τον πρώην εργοδότη της για απρεπή συμπεριφορά απέναντί της.
Διαβάστε τι είπε στο Star:
«Ήμουν 7 μηνών έγκυος και παθαίνω μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη μου, παίρνω άδεια από τον γιατρό μου, την προσκομίζω εννοείται στο ΙΚΑ για να περάσω από επιτροπή και μόλις πάω στον εργοδότη τα χαρτιά, ξεκινάει το μαρτύριο. Με έλεγε χαζή, ηλίθια. Έλεγε ότι μιλάει στο ντουβάρι. Mου έλεγε ότι τα χαρτιά μου είναι πλαστά επειδή τότε δεν είχα παντρευτεί με το σύζυγό μου, τον αποκαλούσε φερόμενο πατέρα του γιού μου», λέει η Αριστέα Μιχαλακάκου και συνεχίζει:
«Γέννησα 20 μέρες νωρίτερα. Γενικά η ψυχολογία μου ήταν χάλια, και ηθικά και οικονομικά, γιατί είχαμε κάνει το πρόγραμμά μας σαν ζευγάρι, τα έξοδα της γέννας, του μωρού και ξαφνικά βρέθηκα στον δρόμο».
Η κ. Μιχαλάκου έχασε το 6μηνο επίδομα του ΟΑΕΔ αφού δεν πήρε ποτέ τα χαρτιά της, δεν μπόρεσε να μπει ούτε στο ταμείο ανεργίας αφού ο εργοδότης δεν της έδωσε τα ένσημά της.
Η απόλυση της εγκύου στα δικαστήρια
«Ζητάμε την ακυρότητα της απόλυσης συν τα χρήματα που έπρεπε να της δώσει για τις ώρες που εργάζονταν», δήλωσε η δικηγόρος της.
Ο εργοδότης της Αριστέας Μιχαλακάκου μήνυσε και όποιον συνάδελφό της ή μέλος εργασιακού σωματείου, τόλμησε να την υποστηρίξει. Σημειώνεται ότι πρόσφατη περίπτωση εγκύου που απολύθηκε από οίκο ευγηρίας στα Χανιά δεν δικαιώθηκε από το δικαστήριο.
Δείτε το βίντεο από το Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση