GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιάρτας εναντίον Τόσκα για τον 88χρονο που πυροβόλησε τους ληστές του

Επίθεση κατά του Νίκου Τόσκα, εξαπέλυσε ο Βασίλης Τσιάρτας, για τη δήλωση που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον Rea...

Επίθεση κατά του Νίκου Τόσκα, εξαπέλυσε ο Βασίλης Τσιάρτας, για τη δήλωση που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον Realfm 97,8, αναφορικά με την υπόθεση του 88χρονου, που πυροβόλησε τους δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι του στην Γλυφάδα.
"Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι" ανέφερε ο κ. Τόσκας.
Οργισμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: "Τόσκας: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο. Που ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε κ λες τέτοιες μπαρούφες ?? Που είναι η ασφάλεια που πρέπει να έχουμε ?? Άι σιχτίρ πια κάθε μέρα θα την πείτε τη μα@@@ια σας".
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση